Læs også:

Close
virgin bloody mary

Virgin Bloody Mary – mod tømmermænd

Mad  | 

Få opskriften på en lækker virgin Bloody Mary, som både er god mod tømmermænd og nok kan skræmme et spøgelse eller to væk under Halloween

– Vi har gode venner i London, der altid inviterer os ud til brunch, når vi besøger dem i weekenden. De bestiller ofte Bloody Mary ude og presser masser af friske juicer derhjemme. Her kommer en ideel drik til dem (og alle andre naturligvis): En juiceversion af en Bloody Mary uden alkohol, som derfor hedder en Jomfru Maria, forklarer Luise Vindahl og David Frenkiel, der står bag opskriften.

– Den indeholder alle de klassiske elementer plus et par supersunde ekstraingredienser, inklusive frisk ingefær. Vi serverer den i sexede, saltkantede glas fyldt med isterninger og pyntet med et vrid af peberkværnen og oreganokviste. God fornøjelse.

virgin bloody mary

Ingredienser:
3 blommetomater eller 24 minitomater (300 g) (gerne økologiske)
1 stængel bladselleri, med blade (50 g) (gerne økologisk)
½ rød peberfrugt, uden frø og ribber (90 g) (gerne økologisk)
1 stump frisk ingefær, skrællet (15 g)
2 kviste frisk oregano
1 tsk ufiltreret æblecidereddike (gerne økologisk)
3 dråber Tabasco
2 nip havsalt

Til servering:
limesaft
groft havsalt
isterninger
friskkværnet sort peber
friske oreganokviste

 

Opskriften giver Bloody Mary til to store glas

 

Sådan gør du:

Skyl tomater, bladselleri, peberfrugt, ingefær og oregano og hak dem, så de kan komme i juicepresseren.

Kom en efter en alle ingredienser i juicepresseren – skift mellem de fibrøse (oregano, ingefær) og de saftige (tomat, peberfrugt) ingredienser, og brug den hårde (bladselleri) til at trykke det hele igennem med.

Rør æblecidereddike, Tabasco og salt i. Smag til.

Rør rundt i juicen, fordel den i to mellemstore glas med kanten dyppet i limesaft og derefter havsalt* og fyld op med isterninger. Pynt med et vrid sort peber og en kvist oregano, og server. Se eventuelt, hvordan vi har gjort på billedet.

 

*Sådan laves saltkant: Kom salt i en underkop, hvor omkredsen er større end kanten på glassene. Fugt glaskanterne med limesaft, og stil dem på hovedet i saltet.

 

bog smoothies
Bogen Green Kitchen Smoothies med sunde smoothies og juicer til alle ugens dage af Luise Vindahl og David Frenkiel fra Politikens Forlag.

virgin bloody mary

Læs også:

 Chiagrød chiagrød - bog

Kom i godt humør

Background of fresh berries.

· Mere fra samme kategori ·