Læs også:

Close

Stylingguide: Hold varmen, mens du ser chik ud

Mode  | 

De kolde grader har taget fat om det danske vejr, og vi kan ikke længere slippe af sted med bare ben og tynde jakker. Det er tid til at få pakket os lidt ind, mens vi samtidig ser cool ud

MY DAILY SPACEs praktikant, Line Torup, og assisterende moderedaktør, Elisabeth Friis, tog et smut i Magasin på en kold eftermiddag for at se på, hvordan vinterens garderobe kan styles. Se, hvordan det gik for sig, i videoen nedenfor.

Look 1: Camel coat, strik og hue med pels pon pon

Det første look består af den klassiske coat i den smukke camel-farve. Frakken er god både som overgangsfrakke, men er også praktisk med en strik under, når de kolde grader virkelig tager fat. Elisabeth styler den med klassiske jeans og en cool strik fra Munthe med fine frynsedetaljer. En hue med en fin pelsdetalje er et godt element for at holde varmen.

16045591_chipmunk_001_productlarge

Frakke, 1.600 kr., Selected Femme hos Magasin (fås i butikkerne)

Strik med navy frynsedetaljer, 1.300 kr., Munthe hos Magasin (fås i butikkerne)

5415313398143

Jeans, 899 kr., Levis hos Magasin.dk (fås også i butikkerne)

2222002128362

Hue med pompon i pels, 299 kr., Magasin hos Magasin.dk (Fås også i butikkerne)

Look 2:

Lag på lag-tendensen holder altid, især når man bevæger sig mellem et udeklima og et studie/kontor-klima. Derfor handler den anden styling om at bygge sit outfit op lag på lag og inkorporere elementer og styles, som både kan bruges dag og aften. Her er der lagt fokus på en smuk kjole, som er stylet over et par klassiske slacks. For at give looket lidt kontrast er det stylet med en ruskindsjakke med pelsdetaljer.

Kjole med smukt print, 1.500 kr., Ganni hos Magasin (fås i butikkerne)

Bikerjakke i ruskind og med pelsdetalje, 3.000 kr., Samsøe & Samsøe hos Magasin (fås i butikkerne)

Tørklæde i uld, 400 kr., Envii hos Magasin (fås i butikkerne)

· Mere fra samme kategori ·