Læs også:

Close

Shop accessories sidst på måneden

Mode  | 

På mandag er det sidste dag i denne måned, og i den anledning har vi fundet 10 ting, som du kan shoppe, uden at det river i budgettet – alt fra paraplyen til øreringene, som du skal have på til julefrokosten

Det er sjældent, vi står og ligefrem mangler noget til garderoben, men af og til kan det være rart med et frisk pust, som sætter din accessoriehylde lidt i perspektiv. Derfor har vi fundet 10 bud på accessories, som du eventuelt kunne få brug for i den nærmeste tid. Vi lover, at de ikke sprænger budgettet!

sidstpaamaaneden

Øreringe, 100 kr., AsosScrunchie, 59 kr., Gina TricotBallerina, 80 kr., H&MParaply, 99 kr., ZaraLæbestift, 95 kr., Gosh hos Magasin.dkTørklæde, 99 kr., MangoSolbriller, 105 kr. MissguidedTaske i mesh, 68 kr., TopshopSpænde, 25 kr., PicoVelourtørklæde, 80 kr., H&M.

Derfor har jeg valgt disse accessories:

Med det danske vejr er en paraply altid god at have med i tasken. Det samme gælder for et par skiftesko, som disse fine dyreprintede fra H&M. Dermed kan du skifte til dem, så snart du rammer kontoret.

Vi går en tid i møde med mange arrangementer, julefrokoster og andet stads og ballade, hvor du måske gerne vil shine en lille smule ekstra. Her er en rød læbestift, et velourtørklæde og et par opsigtsvækkende øreringe et godt bud.

· Mere fra samme kategori ·