Læs også:

Close

MY EVENING NEWS: 26-årig mand river kærestes tunge halvt af og andre nyheder

Nyheder  | 

Gider du ikke pløje samtlige nyhedssites igennem for at følge med? Det vil vores praktikant heldigvis

Vi har samlet dagens væsentligste aftennyheder, så du hurtigt bliver opdateret på, hvad der sker i Danmark og resten af verden.

26-årig mand river kærestes tunge halvt af

25-årige Carleigh Hagers udsender advarsel til andre kvinder efter at være blevet overfaldet af sin voldelige kæreste, Ryan Cameron. Det skriver Metroxpress.

Cameron var blevet sur på hende, fordi hun ville tidligere hjem fra en fest end ham. De indgik dog et kompromis, hvor de tog hjem sammen med nogle venner, fortæller hun i et interview med Eyewitness News.

Hun gik i seng, imens han festede videre med vennerne. I hvert fald indtil der blev problemer i mellem ham og vennerne. Carleigh gik ned og blandede sig, men det skulle hun komme til at fortryde, for da hun havde lagt sig til at sove igen, prøvede han på at kvæle hende.

Hun blev dog reddet af vennerne og gik ud på badeværelset, hvor hun hostede blod op, men kæresten løb efter og låste døren til badeværelset, hvor han hev hendes tunge halvt af, fordi hun råbte om hjælp.

– Han bed min ene øreflip af. Han prøvede at bide min næse af. Han prøvede at bide mine fingre af. Jeg har bidemærker op og ned af ryggen og på min bagdel. Han bed mig også i halsen.

Se de voldsomme billeder, og doner penge til hendes genoptræning her.

Læs også: Sådan føles et panikanfald

Islamisk Stat vil bruge menneskeskjold

Ifølge FN’s menneskerettighedskontor har IS bortført titusinder i og omkring byen Mosul med formålet at bruge dem som menneskeligt skjold. Det skriver Ritzau.

Mange andre måtte lade livet på stedet, da IS dræbte over 232 mennesker, hvoraf 40 var civile og 190 var tidligere irakiske soldater.

– Mange af dem, som nægtede at adlyde ordrer, blev skudt og dræbt på stedet, siger FN’s talskvinde for menneskerettigheder, Ravina Shamdasani.

De resterende en million indbyggere er blevet opfordret til at blive indendøre og holde lav profil.

Islamisk stat vil bruge menneskeskjold
Flere tusinder er allerede nået at flygte fra byen, men de tilbageværende anbefales at holde lav profil. (Foto: Polfoto)

Lukas Graham skal spille med de tunge drenge

Succesen vil ingen ende tage for det danske band, der for alvor har slået igennem i udlandet. Det er nu blevet annonceret, at Lukas Graham skal med på den årlige iHeart Radio Jingle Ball-turné.

Lukas Forchhammer lægger hårdt ud efter blot to måneders barsel med at optræde til ni af turneens 12 koncerter rundt omkring i USA. Her kommer han og resten af bandet i selskab med kunstnere som Justin Bieber, Bruno Mars, Britney Spears og Ariana Grande.

– Det her er det største for os indtil videre. Vi skal optræde i Madison Square Garden, Staples Center, Allstate Arena, Philips Arena, Amalie Arena, BB&T Center og The Chance Center. Vores første stadionturné i USA med iHeartRadio Jingle Ball 2016. Vi kan ikke vente med at give den alt, hvad vi har, skriver bandet på Facebook.

 Graham skal spille med de tunge drenge
Her ses Lukas Graham til dette års VMA’s, hvor de desværre måtte gå tomhændet hjem. (Foto: Polfoto)

Læs også: Halloweendrinks: Imponér vennerne med lækre halloweeninspirerede drinks

Indvandrere har større risiko for arbejdsskader

En undersøgelse viser, at udenlandske medarbejdere kommer oftere til skade. Det skriver Ugebladet A4.

Værst ser det ud for dem fra Asien, Afrika, Mellemøsten og Sydamerika, de kommer nemlig tre gange så meget til skade på jobbet.

– Vi har fået bekræftet en mistanke om, at migranter kommer oftere til skade på arbejdspladsen end danskere. Det er første gang, der er lavet en systematisk undersøgelse af forholdet i Danmark, siger Karin Biering fra universitets-klinikken Arbejdsmedicin, der er en af forskerne bag undersøgelsen.

Undersøgelsen har strukket sig over ti år, hvor 67.939 arbejdsskader er blevet analyseret.

Indvandrere har større risiko for arbejdsskader
Udlændinge fra ikke-vestlige lande har tre gange så stor risiko for at komme til skade. (Foto: Polfoto)

Mere dansk økologi

Næste år vil hele 40.000 hektar blive omlagt til økologisk landbrug, hvilket er den største omlægning siden år 1999. Det skriver Jyllands Posten Finans.

Der er her tale om et areal svarende til Langeland og Samsø, der sammenlagt med dette års forøgelse på 21.000 hektar bliver til en udvidelse på hele 34 procent.

– Det er utrolig glædeligt at se, hvor mange landmænd der nu ønsker at producere økologiske fødevarer. Dansk økologi er kendt for sin høje kvalitet, og der er stor efterspørgsel efter produkterne i både Danmark og på eksportmarkederne, siger miljø- og fødevareminister Esben Lunde Larsen.

Fødevareindustrien og detailhandlen, der netop efterspørger mere økologi, deler ministerens begejstring.

Mere dansk økologi
Dette års og næste års forøgelse svarer til en samlet udvidelse på 34 procent. (Foto: All Over)

Læs også: Shoppeguide: Midnatsblå drømmekøb

· Mere fra samme kategori ·