Læs også:

Close

Pretty pink – shop løs af den lyserøde trend

Mode  | 

Pink, lyserød, pudder eller rosa. Alle nuancer af den lyserøde farve er vi vilde med, og det er vi ikke ene om! Disse pink items kan sætte kulør på enhver grå efterårsdag

tinapink

 

Gå glad i bad

Pink og rød er den fedeste kombi – prøv selv at se det her håndklæde! Man kan ikke blive andet end glad af at se på disse farver. Nimikko-badehåndklædet fra Marimekko er 75 x 150 cm og i lækreste kvalitet.

marimekko håndklæde

Marimekko badehåndklæde, 319 kr., magasin.dk

Armbånd med et godt formål

Dette års armbånd fra Kræftens Bekæmpelse kan bæres enkeltvis eller sammensættes i farver og varianter. Hvert armbånd har et vedhæng med budskaberne HÅB, KÆMP, LEV, der symboliserer, at vi sammen skaber håb, kæmper og lever. Armbåndet kommer i fire varianter – to forgyldte og to i et oxideret look.

5273

Støt Brysterne Armbånd med koral sten, 40 kr., Kræftens Bekæmpelse.
Armbåndene kan også købes i Coops butikker samt Bilka, Føtex, Aldi, Inspiration, Trendsales.dk, Jem & Fix, Ford-forhandlere, H&M, Saint Tropez samt på landets apoteker.

Pink kiss

Pink gloss i den helt rigtige 80’er nuance. Den er fed, smager godt (det er altså en god bonus) og giver holdbar farve.

mac gloss

Mac gloss, 180 kr., Magasin.dk

Shine bright i pink

Trøjen her kan bruges til jeans, sorte bukser, nederdel eller hvad du end har lyst til. Til de koldere måneder er den fin med en skjorte indenunder, og lige nu kan den bruges med en overgangsjakke over.

3614711369485

Bluse, 549 kr., Lauren Ralph Lauren hos Magasin.dk

Bonbonniere

Glaskrukke i en fin, sart lyserød nuance. Brug den til slik, vatrundeller, kosmetik eller små fint ting fundet på stranden. Både praktisk og pyntende!

bonbonniere

Lyngby Glas bonbonniere, 399,95 kr., Magasin.dk

Farve på tilværelsen

Selv om vi går en mørkere tid i møde, så er det bevist, at farver kan være med til at ændre tilværelsen. Den vælger vi at tro på, og ønsker derfor at friske vores efterårslook op i et par bukser som disse.

7385254636_2_1_1

Cropped bukser med høj talje, 249 kr., Zara.

Ansigtsmaske med mirakelbær

Body Shop-ansigtsmaske med de gode acaibær fra Brasilien. Den er til hud, der har brug for en hurtig genopladning for at afhjælpe tegn på træthed og stress og giver en smuk udstråling.

 

body shop maske

Body Shop maske, 150 kr., bodyshop.dk

Ikonisk håndcreme

Avedas ikoniske håndcreme, Hand Relief, kommer i en limited edition på 150 ml. til samme pris som normalstørrelsen på 125 ml. I løbet af brystcancermåneden donerer Aveda $4 (26,5 kr.) for hver creme, der bliver solgt, til Breast Cancer Research Foundation. Har du aldrig prøvet Avedas håndcreme, vil du blive fan. Dette års edition indeholder blandt andet frøolie, glycerin samt eksfolierende frugtsyrer og mælkesyre.

Aveda håndcreme

Aveda håndcreme, 280 kr., kan købes i Sephora i Illum og Magasin på Kgs. Nytorv

Perfekt til den sorte top

Skal du ud at drikke drinks med veninderne? Eller måske på en date? Så kan disse øreringe hurtigt sætte prikken over i’et. De passer fint til en sort top eller en klassisk hvid skjorte. Vi udfordrer dig til at få læberne til at matche øreringene!

73007533_76_b-2

Krystallignende øreringe, 99 kr., Mango.

Pink traveller

Rygsæk med New York Yankees-logo. Den har lomme med lynlås foran og er lavet i nylon. Tasken måler 40 x 30 x 13 cm og har ergonomiske skulderstropper. Bliv pretty in pink – også på turen eller i skolen.

pink rygsæk
Rygsæk, 349 kr, Ellos.dk

Boks til alle juvelerne

Nomess-boks, der så girly, at man kun kan blive glad i låget. Brug den til makeup, smykker eller bare til at kigge på. Materialet er balsatræ.

boks

Boks til smykker, 679 kr., Moodings.dk

En snært af Gossip Girl

Forestil dig, en søndag morgen, en god kop kaffe og en stak magasiner. Og så i denne lyserøde sag. Det vil vi gerne! Nå man hopper i en morgenkåbe som denne, kan vi ikke lade være med at tænke på Blair Waldorf’s sleepover i Gossip Girl. Den oser af Girlpower!

2222002124135

Morgenkåbe, 399 kr., Magasin hos Magasin.dk

Plakat med kærlighed

Vi er tossede med denne plakat fra JUST SPOTTEDI kaldet Love My Type – Pink. Den er trykt på mat kvalitets-genbrugspapir, og vi må bare eje den!

plakat

Plakat, 249 kr., Justspotted.dk

2 i 1 til telefonen

Hvis lyserød bliver for meget i for store mængder, så er dette iPhone-cover fra Michael Kors i farven misty rose et godt valg. Det fede ved det er, at der er plads til et par kort bagpå. Dermed kan du have rejsekortet og dankortet lige ved hånden. Supersmart for os, som måske har en tendens til at glemme det af og til.

mk151f01w-j114

iPhone-cover, 399 kr., MICHAEL, Michael Kors hos Magasin.dk

Denne artikel indeholder et eller flere affiliate-links, der giver os kommission, hvis du køber noget. Din pris forbliver den samme. Redaktionen udvælger selv produkterne, og hvis du køber gennem et affiliate-link, støtter du driften af MY DAILY SPACE.

· Mere fra samme kategori ·