Læs også:

Close
novemberfund

Novemberfund: Her er de vigtigste skønhedsnyheder

Skønhed  | 

Det vrimler med nyheder fra de mange skønhedsfirmaer, og det kan være svært at få det hele med. Medmindre du læser denne artikel (gør ønskelisten klar) …

dokument14-2-15-26-52

Moulding spray

Det her er et superlækkert multi-stylingprodukt til håret, der hurtigt og enkelt giver definition, separation og glans. Sagt med almindelige ord; sprayen får både håret til at se fyldigt og lækkert ud med glans og fylde som på “2nd day hair”-måden. Med sprayen kan du sætte og forme det nøjagtig, som du har lyst til.

sachajuan moulding

 

Moulding spray, Sachajuan, 135 kr., magasin.dk

Gaveæske med masker

Expert Facial Mask-gaveæsken fra The Body Shop er spækket med naturlige ingredienser og er blevet formuleret af eksperter med din huds behov for øje. Og så er de lavet af 100 procent vegetariske ingredienser og uden parabener, silikone eller mineralske olier. De er i stedet rige på skønne superfoods, så du kan ikke undgå at blive lækker.

BS gaveæske

The finest facial mask duo, 250 kr., The Body Shop

3-i-1-rens

Dennis Knudsen kan andet end at lave hårprodukter. Dette 3-i-1-renseprodukt er både praktisk og mildt, og det fjerner effektivt makeup og urenheder uden at ødelægge hudens naturligt beskyttende barriere. Micellar-formlen skal desuden ikke vaskes af efter brug. Det er smart! Og så både opfrisker den huden og giver glød.

Dennis Knudsen 3in1

3 in 1 micellar cleansing solution fra Dennis Knudsen, 59 kr., kan købes i Føtex og Bilka

Smukkeste neglelak

Sally Hansen er et af mine favoritmærker, og med denne nuance er jeg helt solgt. Farven hedder 660 Terre-Coppa. Det er en gellak, som hærdes med naturligt lys. Du får altså perfekt manicure uden at bruge uv-lampe eller andet udstyr. Og så passer farven jo perfekt til vinterens mange fester.

sally hansen gel

Sally Hansen neglelak, 109,95 kr., Matas.dk

Rejseduftlys – også til hjemmehygge

For mig er det ultimativ selvforkælelse at købe duftlys. Jeg eeeeelsker dem. Og senest har jeg fået slået benene væk under mig af dette fra Pañpuri. Det er i travelsize, så det er blevet fast inventar i min kuffert, som jeg netop har pakket til Dubai. Det dufter sådan lidt tropisk med snert af citrus, og der er bergamotskaller, mandarin, cedertræ og lavendel i.

panpuri duftlys

Siamese Water Botany Ambiance Travel Candle, Pañpuri, 525 kr., panpuri.dk

Øjenskygger

Otte øjenskygger i de fineste farver. Og så er der gode fif på æsken til at lægge en flot øjenskygge, der rigtig får den lilla til at spille smukt sammen med den gyldne. Det er i øvrigt en rigtig god adventskalendergave eller måske en julegave til din veninde?

Sephora øjenskyggerØjenskyggepalette, 100 kr., Sephora-butikkerne

Ansigstcreme

Violet Juice Cream er en fugtgivende og beskyttende ansigtscreme, som passer perfekt til skandinavisk hud, der har behov for ekstra pleje i vinterhalvåret. Cremen har en let konsistens og trænger hurtigt ind i huden. Samtidig forkæler den sindet med en afdæmpet og behagelig violduft. Den indeholder blandt andet violekstrakt, som er udvundet af violblomster, -blade og -stamceller.

Det er en limited edition, som kommer til at være i handlen i cirka et år.

academie ansigtscreme
Académie ansigtscreme, 349 kr., nærmeste forhandler på 86 86 41 72

Kropsolie

Matas er kommet med helt ny serie; My Moments by Matas. Der er hele 13 plejeprodukter i serien, men især en er allerede min favorit, og det er kropsolien, der både er nærende, modvirker ældningstegn og giver en smuk glød. Den fedter ikke, og trænger hurtigt ind og efterlader huden fugtmættet.

Olien indeholder raps- og økologisk hvedekimolie, der er rige på E-vitamin, som virker antioxiderende, stimulerer cellefornyelsen og gør huden blød, smidig og spændstig. Mandel- og vandmelonkerneolie og sheanøddesmør nærer, øger hudens elasticitet og smidighed. Og så er prisen bare HELT okay.

kropsolie my moments
My Moments by Matas kropsolie, 159 kr., matas.dk

Luksusmasken

Den er ikke billig, til gengæld er det den ultimative luksusmaske, du kan forestille dig. Exuviance har netop lanceret to nye produkter, hvoraf masken er det ene (det andet er en serum). Det er en dybdevirkende fugtighedsmaske, som gør underværker for din hud, mens du sover. Du masserer den bare ind i den rengjorte hud om aften. Efter cirka fem minutter påføres natcremen ovenpå (den, du formentlig har i forvejen – ellers bare en dagcreme). Lad den sidde natten over og vask af om morgenen. Brug den cirka en gang om ugen.

maske exuviance

Exuviance-maske, 549 kr., se forhandler på exuvianceklinikken.dk. Med dette produkt er det vigtigt at få korrekt rådgivning af en klinik

 

Boblebad og showergel

En god veninde- eller adventsgave. Eller måske bare til dig selv, hvis du elsker alt, der er lyserødt og har “guldpartikler”. Duften er med bomuldsblomst, mandelblomst, hør, honning og hvid moskus. Brug den til skum- eller brusebad, du bestemmer selv – men glitter får du på kroppen lige meget hvad.

sephora boblebad

Bubble bath and shower gel, 70 kr., Sephora-butikkerne

Bodylotion med fugt og pæn indpakning

Vichy Ideal Body Serum-bodylotion er til normal/tør hud, superlækker i konsistensen og dufter let og fint. Den indeholder to vitalier olier, så huden gennemfugtes – og så er den virkelig pæn at have stående.

vichy bodylotion

Ideal body Serum-milk fra Vichy, 169 kr., apoteket-online.dk

Foundation til de hurtige

En god foundation, der er let at bruge. Sådan er den nye Fresh Nude Cushion Foundation, der hurtigt kan påføres om morgenen. Der er faktor 25 i, og den giver fugt i op til et helt døgn. Og så er den nem lige at have med i tasken og refreshe ansigtet med, hvis du synes, det er nødvendigt.

BS foundation

Fresh Nude Cushion Foundation, 225 kr., thebodyshop.dk

Læs også:

Røde shoppingitems

tina_roed

· Mere fra samme kategori ·