Læs også:

Close

Modeguide: Last minute halloweenkostumer fra skabet

Mode  | 

Det er halloween, og hvis du har tøjkrise, så frygt ikke! Du kan faktisk finde det meste i din garderobe …

Lemonade-Beyoncé

Det er måske ikke skræmmende at være klædt ud som Queen B, men det er power på højt niveau. Og med et baseballbat som rekvisit, så kan din udklædning sagtens indeholde lidt drama, så længe det bliver ved kostumet.beyonce

Platform sandaler, 399 kr., Zara, Øreringe, 79 kr., Mango, Kjole, 299 kr., Zara. Baseballbat kan du høre venner og bekendte om eller søge i sportsbutikker, Tiger eller lignende.

Leo Love

Vi har tidligere lavet et indlæg her om leopardtrenden, så måske du allerede har lidt af det cool dyreprint gemt i skabet? I så fald kan du gå all in på leopard til halloween.

leopard

Leoparddragt, 179 kr., H&M, Poncho, 399 kr., The Collection hos Magasin.dk, Glimmer strømper, 59 kr., Pico, Støvler, 550 kr., Asos.

The Devil Wears Prada … uden Prada

Har du en hvid skjorte og et sort pencilskirt i klædeskabet? Det skulle undre os meget! Og ellers har du helt sikkert en veninde, der kan låne dig et sæt. Tilsæt et par røde og guldfarvede detaljer, og voila! Du er en djævel i forklædning.

thedevilwearsprada

Øreringe “hoops”, 650 kr., Jane Kønig, Hårbøjle & hale, 80 kr., H&M, Skjorte, 160 kr., Vero ModaNederdel, 111 kr., NellyBælte, 399 kr., Lauren Ralph Lauren.

Fugleskræmsel

Tern er et af efterårets store tendenser, og hvis du allerede har investeret i en cool blazer eller et par bukser, så kan du tilsætte din sommerstråhåt og et par slippers. Tilføj lidt sort om øjnene, og så er du good to go.

fugleskraemsel

Ternede bukser, 299 kr., Zara. Jakke, 399 kr., H&M. Hat, 119 kr., Gina TricotSlippers, 1.200 kr., Asos.

Andre idéer …

… kunne være Scream Queens, Cat Women eller Sandy fra Grease. Åbn klædeskabet, og kig lidt på indholdet med friske øjne, så vil du se, at din garderobe helt sikkert godt kan geares op til en udklædning, hvis du tænker lidt kreativt.

· Mere fra samme kategori ·