Læs også:

Close
louliving louise bjerre

Louliving guider: Kom i gang med YouTube

Underholdning  | 

YouTube er efterhånden en gammel svinger, men mediets popularitet stiger fortsat. Vi har fået den succesfulde YouTuber Louliving til at komme med et par tips til os, der aldrig rigtig er kommet med på beatet …

129.503. Det er så mange mennesker, der i skrivende stund abonnerer på YouTube-kanalen Louliving for at følge med i danske Louise Bjerres liv. Hver gang vloggeren lægger en ny video op af sig selv, er der altså næsten 130 tusind, der får en notifikation om det.

– Man skal følge mig, hvis man gerne vil lære lidt mere om YouTube og gerne vil se livet fra min synsvinkel og måske grine lidt af det engang imellem. Det er mest yngre piger, der synes, det jeg laver er fedt, så jeg håber at komme op i en højere målgruppe på et tidspunkt, så jeg kan få endnu flere med, fortæller Louise Bjerre, da vi møder hende.

Læs også: Hop med på trenden: 10 danske YouTubere, du skal holde øje med

Louliving er en YouTube-kanal i kategorien entertainment, så det er primært sketches og relaterbare pigeproblemer, den 19-årige vlogger behandler i sine videoer. Hun har en ret klar ide om, hvorfor YouTubes popularitet stiger og stiger.

– Det er et meget personligt medie. Man får et forhold til personen, man ser, og det er meget bredt. Man kan se alt det indhold, man har lyst til.

(Artiklen fortsætter under billedet)

louliving guider kom i gang med youtube

Sådan får du succes som ny YouTuber

Hvis du ligesom undertegnede ikke har heeelt styr på det der YouTube, så har Louliving nogle gode råd til, hvor du skal begynde din rejse i videouniverset.

– Jeg synes, du skal gå ind på YouTube og finde ud af, hvad du gerne vil se noget om. Tøj, makeup, underholdning, gaming, heste, whatever, og så skal du bare søge på det. Du kan søge på dansk for at finde danske videoer, men der er også et kæmpe marked internationalt. Asien og USA og så videre.

Okay, det lyder jo meget ligetil – men hvad nu, hvis man gerne vil være en stor YouTube-stjerne ligesom Louise Bjerre? Hvordan bliver man egentlig opdaget og slår igennem?

– Det gælder om at finde noget unikt og noget, man brænder for. Man skal redigere det på en bestemt måde, hvis det er det, man gerne vil lægge vægt på, man skal snakke om nogle bestemte emner, hvis det er det. Og så tror jeg, at trends er rigtig, rigtig vigtige – at være på det rigtige sted på det rigtige tidspunkt, fortæller Louliving, som ofte laver videoer sammen med andre. For eksempel sin kæreste.

– Det er en fordel at kende nogen, som også laver videoer. Men det er megasvært at komme i gang, hvis man starter nu. Man skal virkelig lave noget helt nyt, som man kan få opmærksomhed for, forklarer Louise Bjerre og understreger, at der er så mange om seerne nu, at du skal finde på noget anderledes og originalt, hvis du skal have succes som ny YouTube nu.

–Det er rigtig svært, for man laver jo det, man selv ser. Det er svært at tænke nyt. Man skal have fat i den lange ende, hvis man skal blive stor nu.

Hvad er dine egne fremtidsplaner?

– Jeg vil gerne lave YouTube på fuldtid, og så vil jeg gerne tage en tv-tilrettelægger-uddannelse. Så det er planen lige nu, men jeg aner ikke, hvordan det ser ud til den tid.

Du kan følge Louliving her.

I videoen her kan du høre Louise Bjerre fortælle om sin egen YouTube-kanal, Louliving, hvordan hun kom i gang, hvad der har givet hende så mange abonnenter – og hvorfor hun overhovedet synes, det er fedt at filme sig selv så meget:

De YouTubere, Louise Bjerre nævner i videoen – udover sig selv – er Signe Helena, Rasmus Brohave og Kristine Sloth.

Her kan du se nogle af deres videoer:

 

Læs også listen med 10 danske YouTubere, der er værd at følge!

 

Se en dag i livet som Louliving her:

· Mere fra samme kategori ·