Læs også:

Close
Nikolaj Lie Kaas færdig i Afdeling Q-serien

MY DAILY NEWS: Nikolaj Lie Kaas færdig i Afdeling Q-serien og andre nyheder

Nyheder  | 

Gider du ikke pløje samtlige nyhedssites igennem for at følge med? Det vil vores praktikant heldigvis

Vi har samlet dagens væsentligste nyheder, så du hurtigt bliver opdateret på, hvad der sker i Danmark og resten af verden.

Nikolaj Lie Kaas færdig i Afdeling Q-serien

Journal 64 bliver den fjerde og sidste film med Nikolaj Lie Kaas i rollen som Carl Mørk. Det skriver TV 2.

Bøgernes forfatter Jussi Adler-Olsen har aldrig lagt skjul på, at han er utilfreds med filmatiseringerne fra Zentropa, da de ligger for langt fra hans bøger. Nordisk film skal derfor stå for de sidste seks i rækken, og der forventer forfatteren ikke, at Nikolaj Lie Kaas fortsætter i rollen som Carl Mørk, selv om han synes, at Kaas er en fremragende skuespiller.

– Han er meget enstrenget i sin vurdering af, hvem Carl Mørk er. Det kan man også være, hvis man bare læser overfladisk. Jeg havde regnet med, at man ville gå ned i karakteren på en anden måde. En nuanceret måde, fortæller Jussi Adler Olsen til Her&Nu.

Nikolaj Lie Kaas færdig i Afdeling Q-serien
Står det til forfatter Jussi Adler-Olsen, så er Kaas færdig som hovedrolleskuespiller i den populære serie om Afdeling Q. (Foto: Polfoto)

Ingen vil være vært for OL

Både Rom og Hamborg har trukket deres ansøgning tilbage til olympiaden i 2024. Det skriver CNN Money.

Landene kan ikke forsvare at være vært for de olympiske lege rent økonomisk. Dette vil nemlig gå hårdt ud over borgernes skattepenge, da omkostningerne som værtsland er enorme. Det samme gælder for vinter-OL, hvor Stockholm og Krakow har trukket deres ansøgninger tilbage igen.

Ingen vil være vært for OL
Økonomiske årsager får byer til at trække deres ansøgninger tilbage. (Foto: Polfoto)

Tibet-sagen: Embedsmand bedt om at stoppe efterforskning

En afdelingschef i Rigspolitiet bad en kvindelig embedsmand fra justitsministeriet om at stoppe med at stille spørgsmål til Tibet-sagen, da det kunne skade den daværende justitsminister Morten Bødskov. Det skriver Radio24syv.

Alt dette skete i forbindelse med, at Morten Bødskov var kommet under kritik efter Københavns Politi havde forhindret Kina-kritiske aktivister i at demonstrere, hvilket er i strid med grundloven.

Tibet-sagen: Embedsmand bedt om at stoppe efterforskning Morten Bødskov
Embedsmand blev bedt om at stoppe spørgsmål, da det kunne skade den daværende justitsminister Morten Bødskov. (Foto: Polfoto)

Troels Kløvedal er dødelig syg

Den 73-årige folkekære globetrotter, der har sejlet rundt om jorden tre gange, afslører i en ny bog, at han er dødeligt syg af bronkiektasi og sklerosesygdommen ALS. Det skriver TV 2.

– At jeg skal dø er helt sikkert, og de fleste dør efter få år, men for mig er spørgsmålet, om det er om to måneder eller et halvt år. Jeg håber, at jeg dør af mine lunger, inden lammelserne begynder at indfinde sig, siger han i bogen “Modne mænd”.

Troels Kløvedal er døden nær
Troels Kløvedal afslører i ny bog, at han ikke har langt igen. (Foto: Polfoto)

· Mere fra samme kategori ·