Læs også:

Close
Katy Perry and James Charles pose for CoverGirl

James Charles – coverboy og internetsensation

Underholdning  | 

Den kun 17-årige James Charles laver makeupvideoer på nettet. Nu er han verdenskendt for sit ansigt

Du har formentlig allerede set James Charles i dit Facebook-feed eller andre steder på nettet. Den 17-årige teenager er nemlig gået hen og blevet noget af et internetfænomen – især efter det i sidste uge blev annonceret, at han er det nye ansigt for makeupmærket Covergirl, som du måske kender fra America’s Next Top Model.

Katy Perry and James Charles pose for CoverGirl
James Charles er den første mandlige model for Covergirl. (Foto: All Over)

James Charles har skabt et brand for sig selv på nettet ved at uploade videoer, hvor han lægger den ene avancerede og fejlfri makeup efter den anden. Det har fået over 703.000 mennesker til at følge James’ Instagramprofil (som han oprettede for et år siden), og hele 105.000 abonnerer på newyorkerens YouTube-kanal, selv om han kun har lagt små 11 videoer op.

– Jeg oprettede en bruger for at dele billeder af den makeup, jeg lagde på kunder, der skulle til gallafest i skolen. Jeg havde aldrig troet, at jeg ville være, hvor jeg er i dag, eller at jeg endda skulle arbejde sammen med Covergirl, siger James Charles til Buzzfeed.

James Charles drømmer om at blive makeupartist, men uddannelsen behøver han næppe bekymre sig om at tage. Han er allerede et kæmpe navn i skønhedsbranchen, og nu er han altså også den første mandlige model for Covergirl i mærkets kampagne for mascaraen So Lashy.

Covergirl har i øjeblikket et samarbejde med Katy Perry, som i denne kampagne poserer sammen med James Charles for at vise, at mascaraen er for alle.

– Vi støtter alle og enhver, der gerne vil udtrykke sig selv med makeup. Covergirl tror på skønhed for alle, og vi er stolte af at kunne byde James Charles velkommen til familien, siger makeupmærket i en pressemeddelelse.

Katy Perry og James Charles, der sammen er kampagnemodeller for Covergirl. (Foto: All Over)

Selv håber James Charles, at han som den første mandlige Covergirl kan være med til at inspirere andre og opbygge en selvsikkerhed hos andre drenge, der har lyst til at lægge makeup.

– Hey, hvis en tilfældig 17-årig fyr kan gøre det, så kan du helt sikkert også, siger han til Buzzfeed.

– At bryde kønsnormer sker bare, så snart en dreng har det godt med og er selvsikker nok til at tage makeup på. Jeg synes, det er så vigtigt at elske den, du er og at have det godt i din egen krop.

Herunder kan du se tre af de utallige videoer, pressen har delt i dagene efter den store nyhed:


· Mere fra samme kategori ·