Læs også:

Close
instagram-profiler-rejse-rejser-rejseprofiler-rejseinsta

5 Instagram-profiler, der giver rejsekløe

Katrine Berner er en 19-årig modeblogger, som deler ud af sine bedste modetips hver uge på MY DAILY SPACE, på bloggen www.katrineberner.dk. og på hendes Instagram @katrineberner.

Der er ikke noget som Instagram, der kan få dig til at længes efter at rejse ud i verden. Her guider Katrine Berner dig til fem rejseprofiler, du bare må følge, hvis du har udlængsel

Der findes efterhånden mange globetrottere på Instagram, så det er bare om at lade sig inspirere. Udover at opdage nye rejsemål, så er disse Instagram-profiler også ideelle til at finde gode spisesteder, gøremål, de bedste strande og andre udflugtsmål på rejsedestinationen. Disse fem rejseprofiler vil helt sikkert give dig lyst til at pakke kufferten og bestille flybilletten straks.

Jessica Stein, @tuulavintage

Jessica Stein, som står bag bloggen Tuulavintage.com, har i den grad opnået succes på Instagram. Hun deler inspirerende billeder fra sine rejser til blandt andet Italien, Australien og Mexico. Særligt Italien er en af favoritterne, og hun deler flittigt billeder fra sine ture til Positano, Cinque Terre og Venedig.

Cinque terre italien rejseprofiler instagram
Cinque Terre i Italien. (Foto: All Over)

ELLE, @the_explored

@the_explored er en forholdsvis ny profil oprettet af britiske Elle, hvor teamet bag deler billeder fra redaktionens rejsedestinationer. De lægger superfine billeder op, og det er den perfekte Instagram-profil, hvis du savner lidt inspiration til at vælge din næste rejsedestination. Der er blandt andet billeder fra Kroatien, Grækenland og Hawaii.

Læs også: Her er den billigste dag at købe flybilletter

rejsekløe rejseprofiler instagram rejseinsta rejseinstagram hawaii regnskov maui wailua vandfald
Wailua Falls og regnskov i Maui, Hawaii. (Foto: All Over)

Aimee Song, @songofstyle

Aimee Song tager de mest fantastiske billeder, og hun har fire millioner velfortjente følgere. Hun har en af de Instagram-profiler, der giver masser af inspiration til den næste storbyferie til Paris, Los Angeles, Seoul eller New York. Derudover poster hun også billeder fra sine mere eksotiske rejser til Bali, Filippinerne, Italien med flere. Man får i den grad lyst til at komme ud og opleve verden.

seoul-instagram-rejse
Seoul er et perfekt rejsemål, hvis du vil opleve en anderledes storby. (Foto: All Over)

Julie Sariñana, @sincerelyjules

Også Julie Sariñana er en af de helt store profiler på Instagram, og hun kan kalde sig globetrotter med god grund. Hun befinder sig hele tiden et nyt sted i verden, og også her er Mexico og Italien blandt favoritdestinationerne (slet ikke misundelig …). Hvis du er glad for mode, er der god inspiration at hente til feriegarderoben. Julie Sariñanas outfits er nemlig altid on point.

Læs også: Restauranter med udsigt i Dubai

mexico-rejseinstagram-flamingoer
Flamingoer i Quintana Roo, Mexico. (Foto: All Over)

Julia Haghjoo, @juliahaghjoo

Julia Haghjoo, indehaver af bloggen number-93.com, ved i den grad, hvordan man skal rejse med stil. Hun turnerer konstant rundt i Europa, og hun er altid på farten. Hendes profil bugner af lækre billeder af mad, palmer, smukke bjerglandsbyer og lækre outfits. Også de klassiske turistbilleder af Big Ben og Eiffeltårnet ved hun, hvordan skal tages, så det ikke bare ligner billederne på alle de andre Instagram-profiler. Her er der masser af inspiration at hente, hvis du skal rundt i det sydlige Europa.

eiffel-paris-rejseinstagram-rejseprofiler-instagram
Eiffeltårnet i Paris, Frankrig. (Foto: All Over)

Læs også: Guide til Paris: Sådan tager du de bedste Instagram-billeder

· Mere fra samme kategori ·