Læs også:

Close

Opskrift: Gulerodsmuffins med squash – halloween edition

Nanna Falkenberg er kageentusiast og har de sidste fire år bagt mindst en kage om ugen. Byd vores nye kageblogger velkommen!

Mit første indlæg på MY DAILY SPACE er en lækker opskrift på en luftig gulerodsmuffin med squash og kanel, som passer rigtig godt til efterårs- og vintermånederne

Squash gør disse gulerodsmuffins ekstra svampede, og kanel er med til at give et lækkert, krydret twist. De kan både nydes lune med en lækker kop te, eller du kan man pynte dem, som du finder passende, hvis de skal bruges ved en bestemt lejlighed.

I denne uge er der halloweentema på MY DAILY SPACE, og i den anledning har jeg valgt at pynte med muffins med en orange smørfrosting, der giver græskarassociationer.

gulerodsmuffins med squash. (Foto: NF)
Gulerodsmuffins med squash og orange creme til efteråret. (Foto: NF)
Det skal du bruge:
200 gr Hvedemel
130 gr Sukker
2 tsk Kanel
1.5 tsk Bagepulver
1 knsp Fin salt
0.5 Vaniljestang
3 Æg
50 gr Smeltet smør
1 Gulerod
0.5 Squash
Muffinforme

Til frosting:
250 gr Blødt smør
200 gr Flormelis
Pastafarve
1 Sprøjtepose

Opskrift på gulerodsmuffins: 

Æg, sukker og vanilje piskes til en luftig masse.

Tilsæt mel, kanel, bagepulver og salt.

Guleroden og squash rives groft og tilsættes sammen med den smeltede smør.

Vend forsigtigt dejen, så du undgår at slå luften ud af den.

Muffinformene fyldes halvt op og bages ved 175 grader (varmluft) i cirka 12 minutter.

Jeg pyntede kagerne med en orange smørfrosting, fordi det er halloween 🙂

 

Fremgangsmåde til frosting: 

Den bløde smør piskes sammen med flormelis, til det er blevet en luftig masse.

Derefter farves frostingen i den ønskede farve og sættes med en sprøjtepose på dine muffins.

 

Rigtig god fornøjelse!

· Mere fra samme kategori ·