Læs også:

Close
Skønne loppefund fra Loppeforum i Odense (Foto: Privat)

Giv din bolig mere personlighed med unikke loppefund

Rødhåret fynbo som elsker søde sager, smuk natur og boligindretning! Følg med i mit lille Insta-univers på @mettenorrild.

Loppefund er med til at give min boligindretning mere personlighed – og så elsker jeg selve jagten

Sæsonen for loppemarkeder er så småt ved at være forbi, men det betyder bestemt ikke, at du ikke kan gå på på loppejagt. I mange byer – store såvel som små – ligger der små vintagebutikker, hvor du kan finde helt unikke loppefund til din boligindretning.

Unikt og smukt keramik

I flere danske byer finder du blandt andet genbrugsbutikken Loppeforum, hvor alle har mulighed for at leje en stand, og sælge deres retroguld. Her har jeg selv været heldig at finde nogle virkelig unikke og smukke keramikfund til vores lejlighed. Blandt andet faldt jeg over to skønne potteskjulere, en af dem fra West Germany og en kande fra Søholm, som nu pryder vores vindueskarm.

Skønne loppefund fra Loppeforum i Odense (Foto: Privat)
Skønne loppefund fra Loppeforum i Odense. (Foto: Privat)

Gå på loppejagt på din næste ferie

En ferie er også en god mulighed for at gå på loppejagt – både herhjemme og i udlandet. Da min kæreste og jeg i sommer var på ferie i Frankrig, fandt jeg den smukkeste vintage barvogn, som jeg bare måtte eje – også selv om det var lidt af et logistisk arbejde at få den med hjem i bilen. Men til 8 euro kunne jeg ikke sige nej. Det er nok det bedste loppefund, jeg nogensinde har gjort mig!

Barvogn fundet på et lokalt fransk loppemarked (Foto: Privat)
Barvogn fundet på et lokalt fransk loppemarked. (Foto: Privat)

Messing i indretningen

Du kan også være heldig at finde en masse fine messingting rundt omkring på loppemarkeder og i retrobutikker. Messing er efterhånden blevet “fast inventar i både boligmagasiner og blogland” (Citat fra: 10 ideer til messing i indretningen). Jeg er helt vild med messinglamper, som er virkelig retro, men samtidig også elegante og klassiske.

https://www.instagram.com/p/BJxeZ59hmbo/?taken-by=camillakarlov

Fin messinglampe i instagrammer @camillakarlov‘s stue.

https://www.instagram.com/p/BK-ObIQgls-/?taken-by=finderi.dk

Smukke messingstager fra @finderi.dk.

 

Online retrobutikker

Også Instagram boomer af lækre loppeprofiler, som sælger ud af deres fine vintagefund. Selv følger jeg en del.  Disse er mine absolut yndlingsloppeprofiler: @saras_verden_salg, @loppeguld, @finderi.dk og @smuktbrugt.

https://www.instagram.com/p/BK2ll8phGwq/?taken-by=finderi.dk

Foto: Fine og unikke loppefund ved @Finderi.dk.

 

For mig er jagten klart det sjoveste: At finde helt unikke ting, som kan give vores bolig mere personlighed og liv. Det gælder både, når jeg går rundt på loppemarkeder, men også når jeg gør en god handel online.

 

Læs også: Stilsikker drømmelejlighed: Hjemme hos chefredaktøren fra ELLE

Læs også: L.A.-trend: Happy colors – til din fest eller dit bryllup

· Mere fra samme kategori ·