Læs også:

Close
10-fede-ting-ved-efteraar

10 grunde til at elske efteråret, selv om det er koldt

Underholdning  | 

Det kolde og våde vejr har meldt sin ankomst, men der er ikke noget, der er så skidt, at det ikke er godt for noget. Vi har samlet ti grunde til at elske efteråret

1. Sweater weather

Det er noget nemmere med sommertøjet, fordi man ikke skal have alt det tøj på, men en stor og dejlig varm sweater har sin helt egen charme.

10-fede-ting-ved-efteraar
Det er skønt at rende rundt i en oversize sweater, men det betyder ikke, at man ikke kan være fashionabel. (Foto: All Over)

2. En god kop

Efteråret er den tid på året, hvor varm kakao bliver en menneskeret! Når det er koldt, betyder det, at man må finde metoder at varme sig på, og hvilket middel er bedre end en kop varm kakao med det tilbehør, man bedst kan lide?

grunde til at elske efteråret varm kakao
Varm kakao med flødeskum og skumfiduser går rent ind på redaktionen. (Foto: All Over)

Læs også: Æblekage – så skal vi weekendhygge

3. Stearinlys

Der er ikke noget, det skaber en hyggelig stemning som levende lys. Det er begyndt at blive tidligere mørkt, hvilket giver anledning til at tænde stearinlys i hjemmet.

Grunde til at elske efteråret steariinly
Vidste du, at Danmark faktisk er det land, der køber flest stearinlys i hele Europa? (Foto: All Over)

Kilde: Politiken

4. Sofahygge

Det er begrænset, hvor mange udendørsaktiviteter man kan finde på i det triste, grå vejr. Det er gør dog heller ikke noget, for det giver anledning til at ligge på sofaen med en god film eller serie under et tæppe.

Grunde til at elske efteråret sofahygge
Slut med dårlig samvittighed! Efteråret er sofahyggens tid. (Foto: All Over)

Læs også: Efterårshygge: Disse serier kan du streame i september og oktober

5. Flotte farver

Det er til efteråret, at det fantastiske øjeblik, hvor bladende på træerne får de flotteste rødlige farver, opstår. Nyd det, så længe det varer, inden det hele falder til jorden og bliver en våd, brun masse.

Grunde til at elske efteråret flotte farver
Det er også en god grund til at komme ud og få taget nogle flotte billeder. (Foto: All Over)

6. Nye støvler

Du købte også nye støvler sidste år, men du er faldet for endnu et par denne sæson. Det er måske ikke “en god undskyldning” i sig selv, men nogen gange har man bare brug for et par nye, lækre støvler. Du må godt.

Det kolde og våde vejr har meldt sin ankomst. Hvilket alle nok ikke er tilfredse med, men der er ikke noget, der er så skidt at det ikke er godt for noget. Vi har samlet otte grunde til at elske efteråret nye støvler
Hav et par lidt dyrere og neutrale støvler, der kan bruges sæson efter sæson. Så kan du købe nogle billige, der er lidt “sjovere” og passer til den nye sæson. (Foto: All Over)

Læs også: Stylingguide: 1 nederdel, 3 anledninger

7. En time ekstra

Måske bliver dagene kortere, men den 30. oktober får du en hel time ekstra. Hvem kan ikke bruge en time ekstra i døgnet? Du har en ekstra time til at få sovet ud, du kan komme tidligere op og få mere ud af dagen. Det er helt op til dig.

Det kolde og våde vejr har meldt sin ankomst. Hvilket alle nok ikke er tilfredse med, men der er ikke noget, der er så skidt at det ikke er godt for noget. Vi har samlet otte grunde til at elske efteråret vintertid
Hvordan vil du udnytte den ekstra tid, når vi går over til vintertid? (Foto: All Over)

8. Udklædning og pynt

Den 31. oktober er det allehelgensaften, bedre kendt som Halloween. I den forbindelse er der mange, som holder udklædningsfester og laver græskarlygter. Man kan også bare blive hjemme og have en (u)hyggelig aften med gyserfilm.

Grunde til at elske efteråret halloween
Hold øje med vores side, hvor der vil komme videoguides til halloween-makeup. (Foto: All Over)

Læs også: 10 tips til regnvejrsdagen

9. Den, der deler vandene

Enten er du en af dem, som ikke lægger skjul på, at du elsker jul, eller også er du en af dem, der nægter at forholde sig til julen en måned endnu. Hvis du er en juletosse, kan du leve højt på, at der ikke er så lang tid til jul. MERRY CHRISTMAS!

Grunde til at elske efteråret jull
Forventningsglæden er den største, som man siger. (Foto: All Over)

10. Den store fællesnævner

Alle disse punkter har en ting til fælles: Hygge! Efteråret åbner op for en helt anden form for hygge, som vi byder velkommen med åbne arme!

· Mere fra samme kategori ·