Læs også:

Close

Betonklodsdrab på motorvej: Fyns Politi udsender foto og video

Nyheder  | 

Fyns Politi har offentliggjort overvågningsbilleder af en mand, som sættes i forbindelse med sagen om en betonklods, der blev kastet fra en bro ned på motorvejen og dræbte en tysk kvinde

Fyns Politi har udsendt overvågningbilleder fra en tankstation i Vissenbjerg i forbindelse med sagen, hvor en betonklods ramte en bil på motorvejen og dræbte en tysk kvinde.

Overvågningen viser en person, der enten kan være vidne eller muligvis gerningsmanden til det fatale kast med betonklodsen.

– Manden er interessant, fordi han er set ganske tæt på gerningsstedet kort efter klokken 04. Flere vidner har bemærket ham, fordi der ikke færdes mange mennekser til fods i Skallebølle så tidligt på dagen, siger politikommissær Michael Lichtenstein fra Fyns Politi.

Betonklodsdrab på motorvej: Fyns Politi udsender foto. (Foto: Polfoto)
Betonklodsdrab på motorvej: Fyns Politi udsender foto. (Foto: Polfoto)

Flere vidner har set ung mand

Videooptagelserne stammer fra tankstationen på Odensevej 1 i Vissenbjerg den 21. august 2016 klokken 05.08 samme morgen, som betonklodsen ramte bilen.

De viser en ung mand gå ind over området. Flere vidner har beskrevet en tilsvarende mand gående langs Middelfartvej  i tidsrummet klokken 04 og 05 – altså lidt tidligere samme nat.

Ud fra vidnernes beskrivelse tror politiet, at det er samme person, der lidt senere går ind over tankstationen.

Et vigtigt vidne

– Vi kan på nuværende tidspunkt ikke sige, at det er gerningsmanden på billederne, men vi har brug for at få vedkommende identificeret for at komme videre med efterforskningen, fordi manden kan være et vidne, der ligger inde med afgørende viden, siger Michael Lichtenstein.

Sidste uges efterlysning af en ældre Volvo stationcar gav cirka 100 henvendelser fra offentligheden. Politiet arbejder stadig med efterforskningen af de mange henvendelser, men foreløbig uden at de har bragt politiet tættere på gerningsmanden. Der er aktuelt ikke noget, der tyder på, at manden på overvågningsvideoen har tilknytning til Volvoen.

Sådan ser manden ud

De første vidner fortæller, at de så manden i Skallebølle gående i retning mod Vissenbjerg. De beskriver ham til at være 15-25 år, almindelig af bygning, iført en mørk hættetrøje med stort, lyst tryk på maven, lyse bukser med mørke felter på skinnebenene (muligvis arbejdsbukser) og mørke sko med lyse såler.

Kender du denne mand, så ring til Fyns Politi på telefon 114.

Video fra fyens.dk

· Mere fra samme kategori ·