Læs også:

Close
Wella Illumina Glossing

Vi tester Illumina Glossing: Som et Instagram-filter til dit hår

Skønhed  | 
Det synes redaktionen: 5

Kigger du også langt efter det lækre hår på Instagram og modellerne i magasinerne? Vi har testet Wellas løsning, der vil give dig misundelsesværdigt perfekt hår

Superskinnende hår der glinser af sundhed og får alle damerne på Instagram til at blive dybt misundelige. Det er, hvad Wella lover med Illumina Glossing, som vi selvfølgelig har testet for jer.

Du kan vælge at booste din egen hårfarve eller få en ny nuance i håret. Glossen komplimenterer den farve, du har nu, og giver det en dybde og reflekterende glans. Til forskel fra en almindelig hårfarve ser en glossing mere naturligt ud, men giver på samme tid håret et helt nyt liv, og jeg kan godt love dig, at dine veninder vil komme til at spørge efter din frisørs nummer!

En anden bonus er, at du ikke binder dig til en bestemt farve, og det bliver derfor muligt at prøve nogle forskellige farver af. Har du gået og overvejet de Instagram-populære lyserøde eller grålige lokker, er det altså en oplagt mulighed!

Min oplevelse med Illumina Glossing

Glossen holder som udgangspunkt omkring en måned, alt efter hvor meget, du vasker dit hår. Jeg vasker hår cirka tre gange om ugen, hvilket har resulteret i, at min glossing holdt i tre uger.

Jeg har reflekser i mit hår og fik lagt en glossing, der gav det et gråviolet look, som  jeg var helt vild med! Jeg valgte at lade frisøren bestemme (hvilket selvfølgelig er op til dig selv), og hun fandt virkelig frem til en farve, som komplimenterede min hudtone og stil.

Den har ikke efterladt nogle farvespor, hvilket er et kæmpe plus.

Jeg vil anbefale dette produkt til dig, som gerne vil prøve noget nyt, men er bange for at springe ud i en hårfarvning. Det er også ideelt, hvis du er typen, som hurtigt keder sig og gerne vil prøve en masse forskelligt.

Wella Illumina Glossing
Mit hår før og efter en klipning og glossing. (Foto: MDS)

Udsæt frisørbesøget

Farver du dit hår, har du mulighed for at forlænge dit glossing-resultat med Color Fresh, som du kan bruge i mellem frisørbesøgene. Color Fresh er en ammoniak-fri farveopfrisker, der kommer i 21 forskellige varme og kolde nuancer.

Wella Professionals’ globale creative director, Josh Wood, kalder det sit hemmelige farveredskab:

– Color Fresh-udvalget giver altid et perfekt farveresultat mellem farvebehandlinger i salonen. Det er også godt for dem, der ønsker blide farveforbedringer uden frygt for at skade håret.

Produktet forhandles hos frisører landet over. Er du inde at få en glossing, kan din frisør finde en Color Fresh, der matcher den så godt som muligt.

Wella Color Fresh
(Foto: Wella)

Læs også:

Suki Waterhouse leopardprint

Leopardprint: Slip dyret løs, for leopard holder stadig!

farvekorrigering

Video: Alt, du skal vide, når du lægger concealer og farvekorrigering

· Mere fra samme kategori ·