Læs også:

Close

Varm op til Bridget Jones’ Baby: 5 ting, du ikke vidste

Underholdning  | 

På torsdag har den tredje film i serien om Bridget Jones premiere. Vi varmer op til Bridget Jones’ Baby med fem facts, du kan imponere veninderne med

De kendte strømmede til premieren på den tredje film i serien om den klodsede og romantisk akavede dagbogsskrivende Bridget Jones, der i denne film står overfor sit livs største udfordring: en baby. Og ikke bare en hvilken som helst baby. Hendes egen baby. Men det er ikke hendes eneste udfordring.

Hun er nemlig ikke helt sikker på, hvem der er faren! Er det lækre Mark Darcy i skikkelse af Colin Firth, eller er det nytilkomne hunk Jack Qwant spillet af Patrick Dempsey?

For at vi er helt sikre på, at du kommer i den rette stemning, har vi samlet fem fun facts om filmene, som du kan imponere veninderne med, inden I skal ind at se filmen.

Fem ting, du ikke vidste om Bridget Jones

1. Bridget kunne have været en anden

Renée Zellweger var ikke den eneste kendte skuespillerinde som var i spil til rollen som Bridget. Både Kate Winslet, Cameron Diaz, Tilda Swinton og Helena Bonham-Carter gik til audition til rollen, og blev alle overvejet af producenterne til at spille den kejtede men elskelige Bridget.

2. Falske cancerpinde

Alle de cigaretter, Bridget ryger sig igennem? De er alle fake. I virkeligheden røg Renée Zellweger urtecigaretter.

3. Vi gik glip af Clooney!

George Clooney skulle have spillet en mindre rolle som sig selv i “Bridget Jones – På randen af fornuft”, men den ide blev (desværre) droppet i sidste ende.

4. Improviseret slagsmål

Den ikoniske scene, hvor Hugh Grant aka. Daniel Cleaver og Colin Firth aka. Mark Darcy slås om Bridget var ikke koreograferet. De to skuespillere improviserede det hele.

5. Bridget Jones vs. Jane Austen

Bogen, som den første film og karaktererne bygger på, er en nyfortolkning af den klassiske roman Stolthed og Fordom af Jane Austen.

 

Smugkig på Bridget Jones’ Baby i de to klip her:

De kendte på den røde løber

Til premieren på Bridget Jones’ Baby i Imperial i København benyttede flere af de kendte sig af muligheden for at iklæde sig bunny ears, inden filmen begyndte. Bliv inspireret til dit eget biooutfit af billederne her:

high4613
Anne Laxholm.
high4694
Komtesse Camilla af Rosenborg og hendes datter.
high4726
Stylist og frisør Signe Eflund og blogger Mascha Vang.
high4712
Inger Støjberg.
high4668
Charlotte Keyser og Amalie Szigethy.
high4679
Suzanne Bjerrehuus.
Vores egen assisterende moderedaktør, Elisabeth Friis.
Vores egen assisterende moderedaktør, Elisabeth Friis.

· Mere fra samme kategori ·