Læs også:

Close

MY EVENING NEWS: To anholdt for stenkast og andre aftennyheder

Nyheder  | 

Gider du ikke pløje samtlige nyhedssites igennem for at følge med? Det vil vores nyhedsredaktør heldigvis

Vi har samlet dagens væsentligste aftennyheder, så du hurtigt bliver opdateret på, hvad der sker i Danmark og resten af verden.

To 17-årige anholdt for stenkast mod ambulance

Nordjyllands Politi har anholdt to 17-årige drenge for at kaste sten fra bro og ned på en ambulance. Det skriver politiet i en pressemeddelelse.

For to dage siden blev der kastet en genstand ud fra en bro over Humlebakken i Aalborg, ned på en ambulance i udrykning. Ingen kom til skade, mens ambulancen fik en bule.

Nu har Nordjyllands Politi anholdt to 17-årige drenge for kastet. Drengene, der er fra Aalborg-området, har oplyst, at de ikke kastede med sten, men med æbler.

– Det har vi ikke mulighed for at fastslå med sikkerhed. Vi kan blot konstatere, at der er kastet en genstand mod ambulancen, siger vicepolitiinspektør fra Nordjyllands Politi, Frank Olsen.

Det forventes, at drengene løslades senere i dag, men de sigtes for at have overtrådt straffelovens § 252, der handler om at bringe andres liv og førlighed i fare.

En kvinde er død efter en betonsten som denne, er blevet smidt ud fra en bro og ned på den fynske motorvej. (Foto: Polfoto)
Flere steder er der blevet kastet sten ud fra broer og ned på biler på kørebanen. Nu er to anholdt i en sag fra Jylland. (Foto: Polfoto)

To anholdt efter fund af bil fyldt med gasflasker i Paris

En bil, hvis ejer er på en overvågningsliste over mennesker mistænkt for religiøs radikalisering, blev opdaget nær Notre Dame-katedralen i Paris. Inde i bilen lå syv gascylindere, den ene var tom. Det skriver Reuters.

Bilen, en Peugeot 607, blev fundet med havarilyset blinkende og uden nummerplade. Der var ikke nogen anordninger i bilen, der ville kunne sprænge gasflaskerne i luften.

Bilens ejer blev varetægtsfængslet, men blev senere løsladt. Et par blev arresteret i forbindelse med sagen og er fortsat fængslet.

To anholdt efter fund af bil fyldt med gasflasker i Paris. Frankrig er i højt beredskab efter flere terrorangreb rundt om i landet. (Foto: Polfoto)
To anholdt efter fund af bil fyldt med gasflasker i Paris. Frankrig er i højt beredskab efter flere terrorangreb rundt om i landet. (Foto: Polfoto)

Mand ætsede kærestes underliv – dømt til forvaring

En 44-årig mand er blevet idømt forvaring, efter han har misbrugt flere af sine kærester gennem tiden. Det skriver TV2.

I årevis har den nordjydske mand voldtaget sine kærester, og udsat dem for voldsomme skader og ydmygelser. Flere af manden ekskærester har fortalt om hans overgreb. Blandt andet har han hældt ætsende væske ud over underlivet på den ene kvinde.

Derudover er han blandt andet anklaget for at have bedøvet og tatoveret en kvindes skamben. Han har givet en kvinde piller, bagbundet hende og stukket hende med en kanyle med slangegift. Den samme kvinde har han ført ud i en lade og givet hende valget mellem at hænge sig eller skyde sig selv.

Alle kvinderne har fortalt, at de mødte manden på et svært tidspunkt i deres liv. Til at starte med var han sød og kærlig, men udviklede sig mere og mere voldeligt, som tiden skred frem.

Psykiatere har fastslået, at manden har personlighedsforstyrrelse, og han er blevet idømt forvaring, som er indespærring på ubestemt tid.

Mand idømt forvaring i voldsom sag om voldtægt og misrøgt. (Foto: Polfoto)
Mand idømt forvaring i voldsom sag om voldtægt og misrøgt. (Foto: Polfoto)

· Mere fra samme kategori ·