Læs også:

Close

Stylingguide: 1 nederdel, 3 anledninger

Mode  | 

Dette efterår hitter den plisserede nederdel maks. Den er en god investering, da den kan bruges til mange forskellige anledninger. Læs med her, hvor vi har fundet tre looks til én nederdel

Vi har kig på en smuk, flaskegrøn nederdel, som kan bruges på din næste date, til den kommende fest eller i morgen på arbejde. Den har et lidt skinnende look, så den ikke bliver for tung og kedelig. For nogen vil den plisserede nederdel måske minde om deres mormor i sit fine selskabstøj, men den er et stort hit dette efterår, hvorfor vi gerne vil prøve den af.

Denne fine sag er fra Magasin og kan både fås online og i butikkerne. Hvis ikke du vil kaste dig ud i en grøn, eller helt plisseret sag, så kan du nemt skifte denne nederdel ud med et almindeligt pencilskirt og stadig bruge inspirationen til de forskellige looks.

8718333907782

Plisseret nederdel i flaskegrøn, 1.000 kr., Maison Scotch hos Magasin.dk

Til daten

Du vil være fin, men ikke for fin? En blondebluse og flade sko er en sikker vinder. Du slipper for at vralte af sted i de høje sko, men du ser stadig sød og feminin ud. Sørg for at have fine læber med en lipgloss, som både fugter, farver og giver lidt shine til dine læber. Så er du kysseklar, hvis nu heldet skulle være ude …

1nederdel3looks_date

Blondebluse, 549 kr., Ellos. Lipgloss, 165 kr., Clinique hos Magasin.dk. Slingback ballerina sko, 459 kr., Zara. Taske i leopardprint, 280 kr., Topshop.

Til hverdag

Strik, flade sko og en stor taske. Så kan hverdagen bare komme an. Nåh ja, og så et par solbriller. Vi håber nemlig, at solen fortsat vil skinne ind i efteråret, selv om graderne falder. I de koldere måneder kan du med lidt held skifte denne strik ud med en ensfarvet sort og så blot tilføje et par sorte strømper.

1nederdel3looks_hverdag

Strik trøje, 399 kr., Ellos Collection. Sneakers, 349 kr., Superga. Taske i læder, 399 kr., Mango. Solbriller i mørkegrøn, 80 kr., H&M.

Til festen

Stiletter, røde negle og en glitrende taske kan virkelig gøre en forskel, når du skal til fest. Selv om en stroptop også vil være superfin til et aftenlook, for at gøre op med nederdelens længde, så udstråler denne bluse en underspillet lækkerhed med sin dybe udskæring og lange ærmer.

1nederdel3looks_party

Bluse med V-udskæring, 129 kr., H&M. Neglelak i rød, 39 kr., Ellos. Sandaler med frynser, 399 kr., Mango. Taske med print og guldhank, 300 kr., Asos.

Street style: Plisserede nederdele spottet på gaden

Læs også: 

Stylingguide: 3 jeans – 3 looks

Franske musthaves, som ikke river i kontoen

Makeupguide: Glødende hud og gyldne øjne

· Mere fra samme kategori ·