Læs også:

Close

Stylingguide: 3 jeans – 3 looks

Mode  | 

Vi har fundet tre par jeans, som kan bruges på tre forskellige måder. Hvad end du er til skinny, et par med med vidde eller de klassiske mom-jeans, så er der et fit for dig

Det gode ved jeans i disse år er, at de efterhånden kan bruges til en bred række af anledninger. De er ikke længere kun noget, man har på, når der ikke er sat en dresscode: De kan sagtens bruges både på kontoret, til hverdag og i byen en fredag aften.

Der findes mange former. Forskellig længde, bredde, vask, print, størrelse og så videre. Derfor er mulighederne mange, men vi har fundet tre af de hyppigste til dig her. Et par flared, et par slim og et par straight.

Slim fit

Skinny jeans er gået hen og blevet et klassisk par, som er tidsløst og til at finde i de fleste garderober. Dette efterår kan de styles med en fin strik med trompet ærmer og et par fine booties. Da det ikke er så koldt endnu, er et uldtørklæde en fin måde at holde varmen på uden at skulle hoppe i den store vinterfrakke endnu.

jeanslook2

Sweater med vide ærmer, 199 kr., Zara. Støvler, 449 kr., Mango. Jeans, 399 kr., Magasin. Shopper, 179 kr. H&M. Uld-tørklæde i tern, 1.295 kr., Acne.

Flared

Flared jeans har en trompeteffekt forneden og er svære at gå galt i byen med. De giver de flotteste proportioner til din krop, især hvis du er så heldig at have hofter. Et par sorte går sig også godt, hvis du skal videre efter arbejde, eller bare har lyst til at feste i jeans. Vi har skruet op for blonder, uniformreferencer og metalliske detaljer i dette look. Trés Chic!

jeanslook3

Jakke, 2.400 kr., GIGI HADID for Tommy Hilfiger hos Magasin.dk. Satintop med blonde, 199 kr., H&M. Sneakers, 999 kr. Billi Bi hos Magasin.dk. Taske, 399 kr., Ellos. Flared jeans, 800 kr., Lee hos Magasin.dk.

Straight

Det par, som hitter allermest lige nu, er mom-jeans. De er til at finde alle vegne. Det er et behageligt par af slagsen, da de hverken sidder for stramt eller er for løse til at gøre noget godt for dig. Til hverdag er de cool med en printet skjorte, loafers, simple smykker og en overgangsfrakke i en lys grå farve. Kom an, efterår!

jeanslook1

Skjorte, 159 kr., Gina Tricot. Jeans, 499 kr., 2nd One hos Magasin.dk. Loafers i læder, 399 kr., H&M. “Lasso” ørering, 450 kr., Lulu Badulla hos Magasin.dk. Frakke i uldblanding, 599 kr., Ellos Collection.

Læs også:

Shoppeguide: Bliv inspireret af Bridget til din efterårsgarderobe

Shop smukt og fortryllende velour dette efterår

Grønne tips, der får dig i shopping humør

· Mere fra samme kategori ·