Læs også:

Close
magnet opslagstavle

Smuk og praktisk opbevaring til din makeup

Bolig  | 

Giv din makeup en central og elegant plads i indretningen. Vi guider dig til forskellige måder at gøre det på med syv smarte tips til at opbevare din makeup med stil

Rougen fra Helena Rubinstein er ikke billig. Læbestiften fra Chanel kan også være lidt af en investering. For slet ikke at tale om de hundedyre pensler og børster fra kvalitetsbevidste MAC. Makeup er essentielt for mange af os kvinder, og når den sorte kohl eller den grå øjenskygge er væk, skaber det frustration og forsinkelse i rutinerne. Giv derfor makeup en central og elegant plads i indretningen, så kan du nemt finde yndlingsprodukterne næste gang, du skal ud af døren i en fart.

Smukke glaskrukker

At opbevare makeup praktisk behøver slet ikke at gøre rummet kedeligt. Køb et par klassiske glaskrukker med låg, og opbevar alt fra vatrondeller til øjenskygge i de skinnende krukker. Det vil uden tvivl give hele badeværelset et elegant skær.

 

Corners from around the world all in the one house

Retrokufferten

Det må gerne være sjovt at finde på praktisk opbevaring. Se bare denne løsning med en gammel kuffert, der leder tankerne hen på cirkus og artister, der skal males til klovne. Ved hjælp af et lille træbord fremstår løsningen både smart, kreativ og sjov. Den slags kufferter er overraskende rummelige, og så giver de masser af personlighed til resten af rummet her, som er holdt i lyse farver og fremstår super moderne.

 

Leixlip

Yndlingsskuffen

Løsningen med at indrette små rum i en skuffe er genial, når det gælder småting som makeup. Det er hygiejnisk, stilfuldt og enkelt. Og skulle du nogensinde opfriske makeuppen med veninderne på badeværelset, er der ingen tvivl om, at de ville blive begejstrede og imponerede over den tjekkede opbevaring.

 

Schrock Vanity Cosmetic Drawer

 

Portfolio

Magnettavlen 

Det bliver nærmest ikke sjovere. Og nemt er det også! Her er makeuppen simpelthen sat på en tavle med magneter og fremstår som et kunstværk. Hvis din makeup er i plastikbeholdere, kan du sætte selvklæbende magneter på bagsiden af dem, så er de lige til at hænge op.

 

Makeup Idea

Smykkeskrinet 

Nok er denne æske fra Nomess Copenhagen egentlig lavet til at opbevare smykker i, men det gør ingenting. Det er nemlig oplagt at bruge den til makeup, hvor både mascaraen og rougen har brug for deres helt egen plads af hensyn til overblikket.

 

Nomess - Jewellery Box - Klar

Finurlige bøtter og bokse

Det behøver ikke være dyrt at finde opbevaring til makeuppen. Der findes mange kasser, bøtter og bokse med sjove citater, der vil give et godt grin en tidlig morgen. Du kan også selv kreere de kreative citater på bokse og beholdere med selvklæbende bogstaver, for eksempel fra bogstaverogtal.dk.

 

Nothing Is Opbevaringsboks

 

AW15

En æske til opbevaring

En smuk og praktisk løsning. Her er ikke plads til alverdens produkter, og det fører til prioritering, hvilket ikke er det værste. Det kan nemlig være rigtig smart at udvælge de produkter, du bruger til daglig og have dem lige ved hånden. Så kan du gemme resten i et skab og tage det frem, når du skal bruge det – og smide det ud eller give det væk, når du finder det efter et par måneder og havde glemt alt om det.

 

Danica

                                                                     

Læs flere fede Houzz artikler:

boligblogger

Boligbloggerens lejlighed

billedvæg

Billedvægge

Af: Sandra Samuelsen, Houzz.dk

houzz

· Mere fra samme kategori ·