Læs også:

Close

Sådan ville lejlighederne fra Friends se ud i dag

Underholdning  | 

Vi har alle drømt om at bo i en af lejlighederne fra tv-serien Friends. Nu er de blevet indrettet, som de ville se ud i 2016. Træd indenfor i Monica og Rachels, Chandler og Joeys, og Ross’ lejlighed samt Central Perk anno 2016

Vi har nok alle sammen set Friends flere gange, end vi vil indrømme. Serien er da heller ikke på vores favoritliste på Netflix for ingenting. Vi elsker at bruge en aften i selskab med Rachel, Monica, Phoebe, Ross, Joey og Chandler efter en lang dag med arbejde og studie.

Det er ikke kun de mange jokes og de sjove hovedpersoner, vi har tabt vores hjerte til. Lejlighederne, de bor i, har vi alle ønsket kunne blive vores engang. Ikke nok med at de er lækre og flot indrettede, de er også store og ligger centralt placeret på Manhattan – det er jo ikke tv for ingenting.

Det amerikanske website MYDOMAINE, der hovedsageligt beskæftiger sig med indretning, har ladet sig inspirere af Manhattan-lejlighederne og har genskabt dem, som de ville se ud i 2016. Lejlighederne er to die for, og vi er klar til at flytte ind med det samme. Selv om vi græder lidt over, at den lilla væg, der gjorde Monica og Rachels lejlighed unik, er skrottet, står vi klar med flyttekasserne.

Savner du Friends? Så får du lige en video med de 15 sjoveste øjeblikke i serien:

De seks venner opholder sig mest i Monica og Rachels lejlighed og i lejligheden overfor, hvor Joey og Chandler bor. Det er dog ikke kun de to Friends locations, der er blevet genskabt. Også Chandlers kontor, Ross lejlighed og ikke mindst Central Perk har fået sig et nyt look anno 2016. Vi røber ikke for meget, når vi siger, at hvis vi boede tæt på Central Perk, ville alle vores madpenge blive brugt på kaffe og muffins her. I hvert fald så længe det stadig var Gunther, som stod bag disken.

Ud med pang – ind med minimalisme

Lejlighederne ændre sig ikke meget i løbet af de 10 sæsoner, Friends kører. I sæson 10 emmer de stadig af fede 90’er-vibes med masser af spræl på farverne, store flyder-lænestole og computere, der næsten er dybere end køleskabet. Pangfarverne er i makeoveren ude, og inde er en større grad af 2010’ernes minimalisme og rolige farver. Selv om vi elsker lejlighederne fra serien, er vi nu ret enige om, at vi hellere ville bo i deres modstykke fra 2016.

Se selv, om du også bliver grøn af misundelse over de lækre lejligheder. Og læg ekstra mærke til en af plakaterne, der hænger i Ross’ “nye” lejlighed, der giver den et lille dansk islæt. Det er nemlig en plakat fra den danske designer Henrik Vibskov, der pryder væggen. Ross’ lejlighed er i det hele taget værd at lægge mærke til. Den er blevet taget fra mørk nørdhule til en über cool bolig med lyse vægge og mørke møbler, hvor hans kærlighed til videnskaben ikke er gået tabt.

Du kan se alle Friends-lejlighederne her.

FRIENDS

· Mere fra samme kategori ·