Læs også:

Close

Røde drømme – vi er klar til lidt shopping

Mode  | 

Rød er en klassisk farve, der aldrig går af mode. Den fåes i mange nuancer, men ens for dem alle er, at de giver liv til et ellers neutralt look, en lidt tam indretning eller et enkelt outfit

 

tina_roed

 

Læbestift og læbepomade i én

Chubby Stick Moisturizing Lip Colour Balm er en fugtgivende læbebalsam, der giver lige så meget farve som en læbestift, men virker som en læbepomade. Den giver bløde læber med lidt glans, og den er nem at komme på.

Vælger du den helt røde, så læg den lige på foran et spejl, så du ikke ligner en cirkusklovn. Medmindre det selvfølgelig er det look, du går efter – vi dømmer ikke.

clinique læbestift

Clinique læbestift, 175 kr., Magasin.dk

Vinrød bluse – så er det ikke lige så slemt at spilde

Blusen Star by Julien Macdonald fåes hos Magasin. Den er i en cool, dybrød og nærmest bordeaux farve og en kvalitet, der holder faconen. Det skrå snit forneden er slankende og gør, at blusen både kan bruges til et par cowboybukser og til en aften ude.

bordeaux bluse

Bluse, 499 kr., Magasin.dk

SOS-olie redder huden

En lille mirakelolie, som du helt sikkert bliver fan af, når du har prøvet den. Den er fyldt med naturlige ingredienser og er god til at genopbygge, beskytte og regenerere huden og samtidig sikre hudens balance. Den er to-facet, hvilket betyder, at den både indeholder olie samt naturlige, aktive ingredienser. Brug den dagligt – en til to gange under en creme.

SOS olie

pHformula-olie, 595 kr., find nærmeste forhandler her

Perfekte, bordeaux efterårsboots

Skindboots fra Tamaris i en flot model med diskret broguemønster på skaftet, som har en bred elastikindsats på indersiden og lynlås på indersiden. Style dem med et par sorte jeans eller et skaterskirt i sæsonens farver.

tamaris boots

Tamaris boots, 799 kr., Ellos.dk

Få gang i køkkenet med en rød termokande

Alfi-kuglekande med plads til 0,94 liter. Her er den i postkasserød, så du virkelig kan få piftet indretningen lidt op!

alfi kande

Alfi termokande, 299,95 kr., Magasin.dk

Dybrød blondetrusse

Hipstertrusse fra Femilet-serien Mary i lækkert materiale og med finde blonder nederst. Den dybrøde farve henleder måske dine tanker på julen, men de kan bruges året rundt!

femilet

Femilet-trusse, 230 kr., Magasin.dk

Trendy støvsuger

Boschs nye serie, Zoo, er for det første pæn og for det andet er denne håndholdte model meganem og hurtig at betjene. Den kræver heller ingen pose – smart! Serien er designet til at tage alle slags hår og er altså særligt god til dig, der har pelsede kæledyr derhjemme. Hvem vil ikke gerne have et hår- og pelsfrit og rent hjem.

bosch støvsuger

Håndholdt støvsuger, 3.399 kr., Bosch

Blød og pæn skjortekjole

Skjortekjole i lækker bomuldsviskose fra Tommy Hilfiger med fine detaljer som blå søm, krave, bindebælte og lommer. Den har en superflot pasform. Du kan se business-agtig ud i den med en pæn sko, eller dress den ned med en cool boot til. Den kan klare det hele.

Tommy Hilfilger

Tommy Hilfiger kjole, 1.500 kr., Magasin.dk

Bodylotion i rejsestørrelse

Jeg elsker rejsestørrelser, og når den så samtidig er god og dufter godt, er det da bare om at købe et par stykker til din toilettaske og håndtaske. Den er mild og fugtgivende og gør huden glat og velplejet. Indholdet af antioxidativ granatæbleekstrakt hjælper med at beskytte hudens naturlige barriere, så den forbliver frisk og velplejet. Og så er den uden parabener.

granatæble bodylotion

Granatæble-bodylotion i rejsestørrelse, 16,95 kr., Matas.dk

Øreringe med kvaster

Boho-inspirerede øreringe fra H&M, der klart gør dit outfit lidt mere unikt. Brug dem til festen eller til kaffedaten, men husk at holde resten af smykkerne, du har på lidt mere simple i stilen, medmindre du har mod på at gå all in!
skaermbillede-2016-09-14-kl-13-16-16

Øreringe med kvaster, 70 kr., H&M

 

Rød blondetop

Stroptop med blonde i halsudskæringen og på skulderstropperne i en lidt støvet, rød nuance. Toppen har v-udskæring og kan bruges med en kimono eller under en nedringet kjole.

blondetopTop, 89 kr., Ellos.dk

Rød neglelak til kløerne

Cool neglelak i den helt rigtige, røde farve fra Uslu. Den både dækker godt, tørrer hurtigt og holder længe, og så passer den perfekt til efterårets brændte farver.

uslu rød lak

Uslu-lak, 160 kr., stormfashion.dk

 

· Mere fra samme kategori ·