Læs også:

Close

Fine og enkle opbevaringsløsninger

Rødhåret fynbo som elsker søde sager, smuk natur og boligindretning! Følg med i mit lille Insta-univers på @mettenorrild.

Drømmer du om bedre opbevaringsløsninger i dit hjem? Få inspiration til smukke og enkle opbevaringsløsninger til budgetvenlige priser!

Det kan være svært at skabe smarte opbevaringsløsninger i hjemmet – især i en lille lejlighed – derfor kræver det kreativitet at udnytte hver en kvadratmeter.

I vores 65 kvadratermeter store lejlighed forsøger vi at udnytte hver en kvadratmeter, og derfor er gode opbevaringsløsninger altafgørende. Vi har ikke meget skabsplads, så derfor prøver jeg at være kreativ og bruge fine opbevaringskasser til holde styr på småting.

Fine opbevaringsæsker

Jeg knuselsker opbevaringsæskerne fra HAY, og æskernes fine farver og det enkle design giver et smukt udtryk – og så er de gode til opbevaring af servietter, smykker og andet nips. Æskerne kan fåes i flere forskellige størrelser og farver. Opbevaringsæskerne er også en god måde at få flere farver ind i indretningen på.

Læs også: Inspiration til flere farver i din indretning

 

Opbevaringskasserne fra HAY er smukke og enkle - og så er de perfekte til små nips og smykker
Opbevaringsæsker fra HAY (Foto: PR)

 

Processed with VSCO with f2 preset
De fine kasser fra HAY i forskellige størrelser og farver passer perfekt ind i vores reol i stuen. (Foto: Privat)

Skab overblik med enkle løsninger

Den enkle makeup-organizer fra Nomess Copenhagen bruger jeg til alle mine neglelakker, makeupprodukter og parfumer. Med makeup-organizeren får jeg hurtigt et overblik over mine ting og kan nemt og hurtigt finde det, jeg skal bruge.

Opbevaring kan også være sjovt! Den fine keramikananas fra RICE er perfekt til mine hårbånd, hårelastikker, og smykker – og så er den ovenikøbet dekorativ og smuk.

Den fine organizer fra Nomess Copenhagen er perfekt til opbevaring af mine neglelakker
Den fine organizer fra Nomess Copenhagen er perfekt til opbevaring af mine neglelakker og andet dullegrej. (Foto: Privat)

Åbne opbevaringsløsninger kan også være dekorative og bruges til at opbevare dine yndlingsmagasiner eller stearinlys. Messingkurven fra RICE kan også bruges til udstilling af dine yndlingskaktusser eller til dine plejeprodukter i badeværelset. Brug de åbne opbevaringsløsninger til de ting, du holder af og de lukkede opbevaringsløsninger til de mindre kønne ting.

Processed with VSCO with f2 preset
Brug åbne opbevaringsløsninger til dine yndlingsmagasiner eller de ting, du elsker mest. (Foto: Privat)

Budgetvenlige opbevaringsløsninger

I vores lille entre har vi sat hylder op under loftet for at udnytte pladsen og skabe mere opbevaring. Hylderne har vi selv lavet af MDF-plader, som vi har malet hvide. Hyldeknægtene er købt i Bauhaus.

Opbevaringskasserne er fra IKEA og er rigtig gode til opbevaring af ting som rengøringsmidler, duge og sengetøj: Ting, som man gerne vil gemme lidt væk. Vi har valgt hvide kasser, for at den lille entre kommer til at se større og lysere ud.

Processed with VSCO with f2 preset
DIY-hylderne og IKEA-kasserne er med til at give mere opbevaring i den lille lejlighed. (Foto: Privat)

Tusindvis af muligheder

Det er kun fantasien, der sætter grænser for mulighederne inden for opbevaringsløsninger. Det vigtigste er, at du finder løsninger, der passer til dine behov.

 

Læs også: Gode ideer til den fedeste billedvæg

Læs også: 10 effektive rumdelere til den lille lejlighed

Læs også: Indret med regnbuen!

· Mere fra samme kategori ·