Læs også:

Close

Opskrift: Omelet med svampe og grønt

Camille er uddannet pædagog og kostvejleder med speciale i børn og overvægt. Hun blogger i fritiden om mad og livsstil på camillemaja.dk.

Omelet er helt klart en favorit til de fleste måltider herhjemme, og det tager faktisk ikke særlig lang tid. Desuden er det super sundt, og giver en god bund til resten af dagen!

Jeg fik den lækreste omelet til aftensmad den anden dag, og den skal helt sikkert deles her på siden!

Jeg har lige været på ferie i Grækenland og skulle lige tilbage mentalt derefter også – det er åbenbart utrolig hårdt at være på ferie! Jeg var i hvert fald så træt flere dage efter 😉

Men denne opskrift er super nem og er til en person. Det tager heller ikke særlig lang tid at lave denne sunde ret og så smager den virkelig lækkert!

I opskriften er det ikke alle ingredienser, jeg skriver mængde til, da jeg mener, at det er en smagssag, hvor meget man vil have i af de forskellige ting.

Det skal du bruge:

Æggemasse
– 2 æg
– 1 håndfuld skyllet frisk spinat
– Lidt feta
– 1 tsk pesto (kan undlades)
– Skvæt mælk
– Salt & peber

Fyld
– Champignon
– Tomater
– Rødløg
– 1 fed hvidløg

Fremgangsmåde

  • Start med at hakke din spinat fint, og bland den med resten af din æggemasse. Pisk det hele sammen.
  • Snit tomat, rødløg og champignon.
  • Varm to pander op med lidt olie/smør (jeg brugte smør til fyldet)
  • Når de er varme, smider du æggemassen på den ene og fyldet på den anden. Så kan du røre lidt i fyldet, mens du holder øje med dine æg.
  • Jeg plejer at røre lidt rundt, inden æggene sætter sig helt fast. Derefter skruer jeg lidt ned, og så passer de egentlig sig selv.
  • Når det hele er færdigt, er det bare om at smide omeletten på en tallerken og tilsætte dit fyld. Jeg smed desuden lidt ekstra frisk spinat og lidt ekstra feta på min omelet, inden jeg kom fyldet på. Virkelig lækkert!
  • Velbekommen!

IMG_5705

· Mere fra samme kategori ·