Læs også:

Close

MY EVENING NEWS: Parteret lig fundet i skov og andre aftennyheder

Nyheder  | 

Gider du ikke pløje samtlige nyhedssites igennem for at følge med? Det vil vores nyhedsredaktør heldigvis

Vi har samlet dagens væsentligste aftennyheder, så du hurtigt bliver opdateret på, hvad der sker i Danmark og resten af verden.

Parteret lig fundet i skov

Politiet har fundet et parteret lig. Det menes at være en 25-årig mand, som to personer tidligere i dag er blevet sigtet for at have dræbt og parteret. Det skriver TV2.

I følge TV2 er den dræbte en 25-årig rocker fra Satudarah, der har været forsvundet siden august. Dette er dog endnu ikke bekræftet af politiet.

Forhøret af de to sigtede i sagen foregik bag dobbeltlukkede døre – altså var der hverken oplysninger om sigtelse eller deres forklaringer.

– Offentligheden skal ikke have nogen kendskab til, hvad der foregår på nogen som helst måde, sagde anklager Natalia Fryd Lindberg.

Læs mere: MY MORNING NEWS: Ballerup-sag linkes til rockergruppen Satudarah og andre nyheder

Politiet har fundet et parteret lig i en skov. (Foto: Polfoto)
Politiet har fundet et parteret lig i en skov. (Foto: Polfoto)

Overfald på fængselsbetjent ved hans børns institution

To tidligere indsatte overfaldt en fængselsbetjent, da han skulle hente sine børn i en institution i København. Det skriver Ritzau.

Betjenten stod udenfor, da de to tidligere indsatte råbte “ludersøn” efter ham på tyrkisk, inden de overfaldt ham. Betjenten fik knytnæveslag i ansigtet og blev spyttet på.

Overfald på fængselsbetjent ved hans børns institution. (Foto: Polfoto)
Overfald på fængselsbetjent ved hans børns institution. (Foto: Polfoto)

Møde aflyst: Præsident kaldte Obama for horeunge

Den filippinske præsident, Rodrigo Duterte, har kaldt USA’s præsident, Barack Obama, for “søn af en hore”. Det har den amerikanske præsident ikke brudt sig om, og et aftalt møde mellem de to statsledere er nu aflyst. Det skriver DR.

Bemærkningen faldt, fordi Duerte ikke vil lade Obama fortælle ham, hvordan han skal løse narkoproblemer i de sydasiatiske lande.

– Du skal være respektfuld og ikke bare fyre spørgsmål af. Din horeunge, jeg vil forbande dig i det forum, sagde Duterte.

Myndighederne har senere undskyldt præsidentens bastante udmelding.

Møde aflyst: Præsident kaldte Obama for horeunge. (Foto: Polfoto)
Møde aflyst: Præsident kaldte Obama for horeunge. (Foto: Polfoto)

· Mere fra samme kategori ·