Læs også:

Close
man crush monday

Man crush monday: Fire mænd, der vil gøre din mandag lidt bedre

Underholdning  | 

Det kan være hårdt at starte op efter weekenden. Vi giver dig derfor fire flotte fyre til at forsøde tilværelsen lidt. #MCM

The bad boy

Tom Hardy
Tom Hardy er tilbage i rollen som Max Rockantansky (Mad Max) næste år. (Foto: All Over)

Kvinder har vist en naturlig svaghed for bad boys, og Tom Hardy er en personlig all time-favorite. Men den flotte bad boy har faktisk også sine bløde sider. Han er nemlig rigtig glad for hunde. Der er faktisk dedikeret en instagramprofil til ham og hans kærlighed for hunde; tomhardyholdingdogs.

 

Den pæne

Liam Hemsworth
Har et velskåret jakkesæt nogensinde gjort noget skidt? I hvert slet ikke på en i forvejen flot fyr. (Foto: All Over)

Vi kan vist hurtigt blive enige om, at der er gode gener i Hemsworth-familien! Vi kunne have taget alle tre brødre med i artiklen, men spottet som den pæne fyr gik til lillebror Liam.

Hardy er ikke den eneste, der er glad for dyr. Den gælder bestemt også for den australske skuespiller og hans kæreste, Miley Cyrus, der begge er veganere og dyrevenner.

Den sjove

Chris Pratt
Chris Pratt er aktuel i The Magnificent Seven, der får dansk premiere den 22. september. (All Over)

Alle elsker en mand med god humor, og vi faldt allerede for Chris Pratt i Parks and Recreation som den bøvede karakter som Andy Dwyer, men det var først i Guardians of the Galaxy, at hele verden fik øje på ham.

Det var også i forbindelse med den film, at han gennemgik en transformation fra den buttede sjove fyr til den kække, veltrænede fyr. Vi ville lyve, hvis vi sagde, at han var blevet grimmere …

The silver fox

Anson Mount
Anton Mount har, trods sin bløde start, primært spillet med i action film og nok mest kendt for westernserien Hell on Wheels. (Foto: All Over)

Der er nu noget over en mand med langt hår og fuldskæg. Og de grå stænk klæder kun skuespilleren Anson Mount.

Han kan være svær at kende, men hvis du ikke har set Hell on Wheels, men synes du stadig, at han ser bekendt ud. Så kan du måske huske ham fra, da han spillede Britneys flirt i Crossroads.

I filmen spillede han den lækre og flotte fyr, og spørger du os, er det kun gået en vej for den kære Hr. Mount – og det er den rigtige vej!

Det er allerede 14 år siden Crossroads udkom. Hvor blev tiden lige af? (Foto: All Over)
Det er allerede 14 år siden Crossroads udkom. Hvor blev tiden lige af? (Foto: All Over)

Læs også:

Ninja Warrior Team Søpapegøje

Birita vil være Ninja Warrior: Det er vigtigt for mig at vinde

emmy awards 2016

Emmy Awards: De 10 flotteste kjoler fra den røde løber

· Mere fra samme kategori ·