Læs også:

Close
Suki Waterhouse leopardprint

Leopardprint: Slip dyret løs, for leopard holder stadig!

Mode  | 

En trend, som virkelig kommer og går i det skandinaviske modebillede, er leopardprint. Men dette efterår har det vilde dyreprint fået vendt op og ned på den minimalistiske stil herhjemme 

Selv om leopardprint er smukt og levende, så har det haft sine tider, hvor det næsten har været for meget af det gode. Printet har aldrig været her for at blive, men alligevel vender det tilbage igen med et par sæsoners mellemrum. Dette efterår er ingen undtagelse. I hvert fald ikke, hvis man ser på, hvad der blev vist under efterårs modeugerne i foråret.

Det, som kendetegner stilen herhjemme, er normalt at afvige så lidt som muligt fra de minimalistiske silhuetter og klassiske materialer og farvekombinationer. Leopardens pletter har fået en magt i modebranchen endnu en gang. Du kan både inkludere prikkerne ved små elementer i dit outfit, som for eksempel på en nøglering eller taske, eller du kan gå all in med en af sæsonens hotteste frakker i leoprint. We dare you.

Frakke med leopardprint a la Kate Moss

Leopardfrakken har altid været en darling, der vender tilbage igen og igen i mange forskellige afskygninger. En af dem, som har forkærlighed for dette item, er det stilsikre modeikon Kate Moss.

Kate Moss attends the Burberry Prorsum LFW s/s 2016 catwalk show, Kensington Gardens, Hyde Park, London, England, UK, on Monday 21 September 2015. CAP/CAN CAN/Capital Pictures/insight media
Kate Moss til Burberry Prorsum S/S 2016-show. (Foto: All Over)

Frakke

Frakke fra Modström, 1.400 kr., Magasin

Skjorte i leopardprint

De kendte er glade for det trendy mønster. Blandt andet Alexa Chung, der her rocker en leoskjorte i New Yorks gader og beviser, at printet sagtens kan indgå i et hverdagslook.

Exclusive... 52089447 Fashion model and TV presenter Alexa Chung was spotted out in New York City, New York on June 11, 2016. She wore a leopard print top, jeans, and black shoes. She was accompanied by a group of people and the group talked amongst themselves while out and about. FameFlynet, Inc - Beverly Hills, CA, USA - +1 (310) 505-9876 All Over Press All Over Press
Alexa Chung kombinerer to evigt tilbagevendende trends: Leopardprint og denim. (Foto: All Over)

 

Skjorte

Skjorte fra Gestuz, 799,95 kr, Magasin

Accessories med leopardprint

Tip til den minimalistiske skandinaver: Keep it simple, og brug printet i dine accessories.

Er du vild med det moderne mønster, men føler du, at du er på vej til karneval, hver gang du prøver noget med leoprint, kan du starte i de små og købe tilbehør i leoprint.

Hvis du er en af dem, som for det meste går i sort, er det også en god måde at spice’ looket lidt op på.

hmprod

Solbriller, 199 kr., H&M

hmprod

Armbånd, 79,95 kr., H&M

leonore-leo-gold-bag

Taske, 3.050 kr., Leowulff

Støvler

Måske synes du, at leopardprint hurtigt kan blive for meget. Derfor kan et par støvletter være et godt køb, der også kan give et ellers minimalistisk look lidt kant.

LONDON, UNITED KINGDOM - NOVEMBER 20: Fearne Cotton seen at Radio 1 Studios on November 20, 2014 in London, England. PHOTOGRAPH BY Barcroft Media UK Office, London. T +44 845 370 2233 W www.barcroftmedia.com USA Office, New York City. T +1 212 796 2458 W www.barcroftusa.com Indian Office, Delhi. T +91 11 4053 2429 W www.barcroftindia.com
TV- og radiovært Fearne Cotton giver hverdagslooket kant med et par leostøvler. (Foto: All Over)

Støvle

Støvletter, ca. 634 kr., Topshop

Leopardprintet nederdel

Leonederdelen er et af de items, der har været mest fremme i denne omgang. Denne fra Soaked in Luxury er tilpas behagelig, så den er ideel til hverdagsbrug, men kan samtidig dresses op med et par stiletter til en tur i byen.

Nederdel

Nederdel fra Soaked in Luxury, 399,95, Magasin

Leopardlingeri – til mennesker

Leopardprintet har været ude og inde af modebilledet i årevis og har også været populært print til lingeri. Hvis du synes, at leoprint er fedt, men svært at style, er dette en oplagt mulighed.

BH

Push up-BH, før 179 kr. nu 134 kr., Ellos

Hipster

Hipster, 79 kr., Ellos

All in

Okay, den her ville vi nok ikke købe, medmindre vi skulle til udklædningsfest, men den er simpelthen for sjov til ikke at have med i artiklen.

Hale

Hale, før 150 kr. nu 120 kr., Asos

Læs også:

cocker spaniel puppies in grass

Cuteness overload: Hundehvalpe, der stjæler dit hjerte

Punch

TGIF: Fem opskrifter på forfriskende punch til dig og dine gæster

· Mere fra samme kategori ·