Læs også:

Close
Bridget Jones' Baby

Shoppeguide: Bliv inspireret af Bridget til din efterårsgarderobe

Mode  | 

Bridget Jones er ikke ligefrem kendt som stilikon, men derfor kan vi sagtens lade os inspirere af hendes stil fra den nye Bridget Jones’ Baby

Til de kølige efterårsdage

Ligesom det britiske vejr, kan det danske også kaste en del regn og kulde af sig, hvilket kræver et ekstra lag tøj. Bridget har her ikke valgt den mest fashionable sammensætning af et lag på lag-look. Vi har derfor valgt at pille enkelte elementer ud og sammensat vores eget look.

Bridget Jones
(Foto: Universal)

Da det er svært at finde en tweed jakke, der ikke får dig til at ligne en, som skal på jagt, har vi taget udgangspunkt i Bridgets strikcardigan. Vi har valgt denne flotte brunorange cardigan fra Vila, der minder lidt om en efterårsskovbund med nedfaldne blade.

Vila cardigan

Strikket cardigan, 699,95 kr., Vila

Til forskel fra Bridget har vi fundet en lidt mere stilren version af den ternede skovmandsskjorte, som du snildt kan sammensætte med diverse farver og andre items.

Vero Moda skjorte

Ternet skjorte fra Vero Moda, 279,95 kr., Zalando

Denim holder altid! Det kan sagtens betale sig at give lidt ekstra for et par jeans, da de holder i årevis og aldrig går af mode. Disse fra Iro har huller omkring knæet ligesom Bridgets.

Iro jeans

Jeans fra Iro, 1.600 kr., Støy

Det sofistikerede look

Trods trafikuheldet af en tøjsammensætning i det første look, har hun faktisk også en stilet side, den kære Miss Jones. Her ses hun med opsat hår, blå skjorte og mønstret nederdel, som kan passe til de fleste lejligheder.

Bridget Jones
(Foto: Universal)

Som vores alternativ til den blå skjorte har vi valgt en lækker og let skjorte med brystlommer fra Ellos. Den kan bruges til både bukser og nederdel og går overraskende godt sammen med de fleste farver.

Blå skjorte Ellos

Blå skjorte, 229 kr., Ellos

Vores bud på en sort, mønstret nederdel er en lidt pricy, men virkelig flot pailletnederdel. Pailletterne er syet i et blomstermønster på et gennemsigtigt yderlag. Måske ligger den lidt i overkanten af dit tøjbudget, men hey, bliver man nogensinde træt af sort?

Baum und pferdgarten nederdeæ

Nederdel fra Baum und Pferdgarten, 1.799 kr., Boozt

Der er ikke mange, som tør kaste sig ud i de mønstrede nylonstrømper, og let’s face it, i de fleste tilfælde burde folk også have ladet være, men Bridget ser supercool ud i sine med lodrette striber (der i øvrigt slanker).

Disse fra Hudson kan give dit look lidt spil, uden at dine ben stjæler hele showet … på den dårlige måde.

Hudson strømper

Strømper fra Hudson, 115 kr., Magasin

Afslappet på den fede måde

Her har vores yndlingsklodsmajor ramt rigtigt. Fake fur og et par sorte støvler er grundelementerne i en solid efterårsmundering.

Bridget Jones
(Foto: Universal)

Vi har også valgt at gå med en fake fur med stribedetaljer. Vi har dog valgt en brun, som kan bruges sammen med lidt flere farver. Derudover bliver du måske ikke lige så hurtigt træt af den, som du kan blive af en blå.

Fake fur

Fake fur, 750 kr., Asos

Vores pendant til Bridgets stribede bluse er denne sag med glimmer. Den kan give lidt fest i hverdagen, og så har den fede afdæmpede farver, som er gode til efteråret.

Stribet bluse Ganni

Stribet bluse, 899 kr., Ganni

Selv om ankelstøvler er super cool, har et par lange støvler sin egen charme, plus at de varmer anklerne på en kølig dag. Er du ikke sikker på, hvordan du styler et par høje støvler, kan de faktisk gå til det meste, men går godt ud over et par jeans, lige som Bridget har gjort, eller til en nederdel.

Tamaris støvler

Høje støvler fra Tamaris, 599 kr., Magasin

Læs også:

Suki Waterhouse leopardprint

Leopardprint: Slip dyret løs, for leopard holder stadig!

Renee Zellweger appears in this scene from her new film "Bridget Jones: The Edge of Reason," in this undated publicity photo. The movie is among those being released in fall 2004. (AP Photo/Universal Studios, Laurie Sparham)

Varm op til Bridget Jones’ Baby: 5 ting, du ikke vidste

· Mere fra samme kategori ·