Læs også:

Close

Grønne tips, der får dig i shopping humør

Mode  | 

Flaskegrøn – armygrøn – støvet grøn – ja bare grøn. Vi er tossede med den farve. Grøn er håbets farve og vores yndlings dette efterår. Se alle de grønne tips, som vi nok kommer til at bruge penge på dette efterår

 

Sneakers – bliv hurtig som en (grøn Adidas-)gazelle

Et af de grønne tips, du virkelig må overveje … Kan man få for mange sneakers? Nej. Og denne fra Adidas, Gazelle lidt 90’er-inspireret udgave er jeg helt pjattet med. For farven er perfekt til alt til efteråret. Brug den i skolen, på job, til fest, til alt.

Grøn Adidas

Grøn Adidas, 799 kr., Ellos.dk

Grønne headphones

De er ikke særlig dyre, de lyser op, og de har en god lyd. Mere forlanger vi sådan set ikke af et par høretelefoner! Der er justerbar hovedbøjle og ørekopper, så de er behagelige at have på.

grønne headphones

Headphones, 129 kr., Ellos.dk

Messinglampe med grønne detaljer

Mr. Hyde bordlampe (ja, det hedder den) i mat lakeret metal med dele af børstet messing. Højde 65 cm, og når den er afkortet 25 cm. Den må helt sikkert på ønskelisten. Alt efter, hvilken pære, du bruger, kan udtrykket virkelig variere.

lampe ellos

Lampe fra Ellos, Pris 999 kr., Ellos.dk

Baseball cap

Les Deux-cap i støvet armygrøn nylon. Pænere findes de ikke!

cap

Les Deux, 299 kr.,Magasin.dk

Neglelak

Dine negle vil elske at få lidt grøn ballade på, og med CNDs mikroniserede (pulveriserede) pigmenter er der smæk for skillingen på farven, når du påfører den. Husk tre trins-princippet, for at den holder bedre: Underlak, lak og overlak.

grøn cnd neglelak

Grøn CND neglelak, 79 kr., Stylebox.dk

Bomberjakke

Cool Saint Tropez-bomber med lækre ribdetaljer og rund halsudskæring. Kan bruges til alt. prøv for eksempel et pencilskirt og en fed T-shirt med print samt et par sneaks.

Derudiver er prisen helt, helt okay.

bomberjakke

Saint Tropez bomberjakke, 349,95 kr., Magasin.dk

 

Mintgrønt krus til kaffen

Grønne “pletter” i boligen er pænt. Og den mintfarvede, grønne nuance er fremme igen. Bland den med de farver, du har i forvejen. Sådan et krus her vil elske din morgenkaffe og gøre morgenen lidt lysere.

riflet mint

Krus fra Royal Copenhagen, 169 kr., Magasin.dk

 

Velourpude

Pudebetræk i fed, flaskegrøn velour. En nem måde at få den grønne farve ind i boligen. Det kan vaskes ved 40 grader.

Husk at købe fyld til – eller måske har du en grim pude i forvejen, som du kan komme det udenpå.

ellos pude

Grøn velourpude, 149 kr., Ellos.dk

Læderhandsker

De klassiske læderhandsker har fået nyt liv med den armygrønne farve og kan give din efterårsfrakke et ekstra pift. I forhold til, at de er af læder, er de ret billige, og så holder de bare i årevis!

HandskerLæderhandsker, 500 kroner, J. Lindeberg

Lysholder

Grønt marmor holder max. Men måske behøver du ikke plastre hele lejligheden til med det grønne materiale. Men en lysholder kunne for eksempel være en ide i flot, enkelt og skandinavisk design.

grøn marmorstage

Lysholder, 299 kr., Livingshop.dk

Showergel

En frisk showergel fra Yves Rocher med verbenabladenes friske duft. Tænk også citrus og moskus, så er du der næsten. En skøn duft og et pænt pust til indretningen i badet, hvis du går op i den slags.
Yves rocher verbena
Showergel fra Yves Rocher, 45 kr., yves-rocher.dk 

Nørgaard-buksedragt

Mads Nørgaard buksedragt i materialet crepe georgette. Den kan snøres ind i livet (pænt) og lukkes med en lynlås i nakken. Kunne godt blive det item, som man bare bruger igen og igen den kommende sæson. Med sneakers til hverdag og stilletter til fest.

mads nørgaard buksedragt

 

Mads Nørgaard buksedragt, 900 kr., Magasin.dk

 

· Mere fra samme kategori ·