Læs også:

Close
Amy Adams

Få looket: Amy Adams’ glamourøse frisure

Skønhed  | 

Amy Adams er en af de populære stjerner på den røde løber med sit karakteristiske røde hår og sit stilsikre tøjvalg. Læs her, hvordan du får en lige så lækker frisure som skuespillerinden

Amy Adams
Amy Adams til Toronto International Film Festival. (Foto: Eric Charbonneau/Invision for Focus Features/AP Images)
Tip: For at give håret et boost og for en levende farve med reflekterende glans, så giv håret en hjemmebehandling med Wella Color Fresh farveopfrisker. Det er en midlertidig farvebehandling, der er nem og sikker at anvende derhjemme. Farven holder i op til 10 hårvaske. Din frisør kan guide dig til den bedste nuance.

Amy Adam’s frisure trin for trin

I tørt hår laves en sideskilning.

Inddel håret i brede sektioner og spray med Sebastian Professional Shine Define – en spray, som indeholder fugt og styrkende B-vitaminer og giver både glans og et fleksibelt hold. Sprayen har en blødgørende effekt og beskytter effektivt håret imod skader fra for eksempel krøllejern.

Sno en hårsektion ad gangen rundt om krøllejernet og rør ikke ved krøllerne, før de er afkølet. Brug for eksempel ghds curve soft tong, som er et stort krøllejern (32 mm), der er specielt udviklet til at style flotte og glansfulde krøller samt voluminøst fald med lang holdbarhed.

Når håret er afkølet, samles det i skilningens modsatte side og redes igennem med Björn Axén Detangling Brush, der med sin fleksible bund og bløde spikes er blid mod hovedbunden. Børsten lægger små babyhår ned, udglatter krøllerne let og fremhæver yderligere hårets glans.

Afslut med endnu en omgang glansspray på den færdige frisure.

Detaljer om de nævnte produkter

Krøllejern fra ghd

Et stort krøllejern (32mm) til at skabe voluminøst fald og bløde bølger i langt hår. Udviklet for at skabe styles, der holder hele dagen og natten med. Hemmeligheden bag ghds krøllejern er en patenteret  tri-zone teknologi, der ligger i varmelegemet. Seks hurtigtænkende sensorer sikrer en konstant temperatur på 185°C, som er den optimale temperatur for hårstyling. Resultatet er et sundere hår og flotte, glansfulde krøller og fald, der holder.

ghd

ghd curve soft tong krøllejern, 1.399 kr., ghd

Shine spray fra Sebastian

Shine Define er baseret på en formel med naturlige bjergkrystaller, der tilfører en meget kraftig glans til hårstråene. Panthenol virker fugtgivende på hårstråene samt giver håret et styrkende boost af B-vitaminer. Glanssprayen indeholder desuden aktive UV-filtre, der effektivt beskytter imod solens udtørrende stråler og varmen fra diverse varmestylere.

 

sebastian

Sebastian Professional Shine Define spray, 259 kr., nærmeste forhandler oplyses på telefon 33269111

 

Hårbørste fra Björn Axén

Børsten kan bruges i alt slags hår. Den udreder håret og giver et blødt og blankt resultat. Børsten er oval og lavet af FSC-miljøcertificeret ahorntræ og en blanding af naturlige svinehår og lange ioniske nylonhår, der mindsker statisk elektricitet. De bløde pigge er blide mod hovedbunden, og du kan bruge børsten i både vådt og tørt hår.

børste

 

Björn Axén Detangling Brush, 380 kr., Magasin.dk

Farveopsfrisker fra Wella

Sådan gør du:

Påføres jævnt i nyvasket, håndklædetørret hår. Efter 5-20 minutter kylles farven ud, og håret styles som vanligt.
Produktet fås i 21 nuancer.

Oftest er det liiiige det sidste, man mangler, for at håret skinner, ser lækkert ud eller har lige den rigtige nuance. Med en “frokostbehanding” i form af en Illumina Glossing hos frisøren, kan du nemt få gjort noget ved det. Glossingen virker som et smukt Instagram-filter til håret og holder cirka en måned, da den langsomt vaskes ud.
Du kan med denne behandling tilføre håret et mere varmt eller rødligt skær – ligesom du kan gå i modsatte retning og neutralisere gule undertoner. Så alt efter din egen hårfarve, vælger du sammen med frisøren den rigtige nuance. Og ja, Amys hårfarve er misundelsesværdig!
Du kan også prøve Wellas hjemmebehandling, som er en hurtig og nem farveopfrisker til indimellem salonbehandlinger, til de, der bare ønsker at give hårfarven et forfriskende boost eller bare ofte vil ændre deres hårfarve. Color Fresh er uden ammoniak og peroxider og vil, når det kommer i håret, blidt opfriske farven i op til 10 hårvaske.

wella

Wella Color Fresh, 139 kr., Wella

 

Wella Color Fresh sælges kun hos Wella frisører og Wella Illumina Glossing udføres kun hos Wella frisører. Frisørbehandlingen koster 250 kroner alt efter, hvilken salon du besøger. Besøg wella.com eller ring 33269111 for at finde nærmeste salon.
Amy Adams er aktuel i filmen Nocturnal Animals.

· Mere fra samme kategori ·