Læs også:

Close

Franske musthaves, som ikke river i kontoen

Skønhed  | 

MY DAILY SPACE er, som så mange andre, vilde med Paris. Vi elsker byernes by så meget, at vi sammenlagt har besøgt byen mindst 30 gange! Noget siger os, at vi om nogen har fundet et fashionabelt musthave eller to, som vi rigtig gerne vil dele med DIG

Jeg selv er vild med lysets by, Paris. Den oser af fransk charme og har med sin fortryllende stemning alt at skulle have sagt. Jeg er selv lige hjemvendt fra Paris. Og på min liste havde jeg haft et par franske musthaves, som jeg VILLE have med hjem.

Læs også: Guide til Paris: Sådan tager du de bedste Instagram-billeder

Den klassiske neglelak

CHANEL-neglelakken i “500 rouge essentiel” er en evig klassiker i mit beautyskab. Den røde farve er perfekt til min stil, og de fleste, der kender mig, ved, at der sjældent går mange dage uden den røde farve er på neglene. Til forveksling er jeg også vild med “18 rouge noir”, som også er en smuk klassiker.

S159500_XLARGE

Neglelak i farven “500 rouge essentiel”, 186 kr., CHANEL

Apoteksfavoritten

Biodermas rensevand er utroligt populær. Med dens milde, men gode effekt, renser den både ansigtet og fjerner øjenmakeuppen uden at udtørre din hud. Den er dyrere her hjemme end i udlandet, derfor er den et must på min indkøbsliste, når turen går til London eller Paris.

bioderma-crealine-micellar-500-ml-parfumefri-og-populaer-rensevand-til-normal-hud

Mild rensevand, 500 ml til 169 kr., Bioderma.

Læs også: Shoppeguide: 3 fede adresser til en shoppetur i Paris

 

Et par franske musthaves til samlingen …

… af franske magasiner, som kun nogen egentlig forstår at læse. Dog er det visuelle, modeserierne og hele inspirationen og tankerne bag magasinet helt fantastisk. I denne omgang røg både 2 x VOGUE og fransk ELLE med mig hjem … ups.

FullSizeRender
(Foto: Elisabeth Friis, Privat)

 

Kagen, der findes i alle tænkelige pastelfarver

Udover den klassiske croissant, som er et must eat, når turen går til Paris, så er de små, farvede kager makroner eller macarons, som de hedder på fransk, heller ikke til at komme uden om. Den lille sprøde småkage består kun af sukker, mandler og æggehvide.

Ladurée er et fortrukkent, men dyrt favoritsted at købe den smukke kage. Her er indpakningen nemlig eye-candy og fransk nok i sig selv. Dog river den FOR meget i budgettet til, at vi kan kan kalde det budgetvenligt. Derfor er koden til at få fingre i den klassiske småkage: Boulangerie, altså de franske bagere. Her kan du finde pastelfavoritterne til bedre priser.

(Foto: All Over Press)

 Læs også: 5 hemmelige steder i Paris

 

Vidste du?

Nu skrev jeg øverst i artiklen, at vi har været i Paris tilsammen mindst 30 gange. Det skal lige siges, at det er fordelt ud på 5 mennesker, vi har altså ikke talt alle med. Heraf har vores nyhedsredaktør, Camilla, været der snart 18 gange! Hun må om nogen siges at være kendt i byernes by.

· Mere fra samme kategori ·