Læs også:

Close
emmy awards 2016

Emmy Awards: De 10 flotteste kjoler fra den røde løber

Mode  | 

I nat blev priserne til dette års Emmy Awards uddelt. Awardshows betyder fest, farver og flotte kjoler. Vi har samlet de 10 bedste looks

I nat dansk tid løb Emmy Awards, der hylder tidens største tv-serier og -film, af stablen. Inden showet var den røde løber fyldt med smukke kjoler! Der var dog gennemgående temaer, og vi har derfor valgt ti looks inder for fire af disse tendenser.

Den dybe udskæring

Sarah Paulson skinnede om kap med sin nyvundne Emmystatuette i sit palietteskrud. Det er en kjole, der vil en masse, men det er rart at se folk tage lidt chancer en gang imellem. Det kunne det danske modebillede tage ved lære af.

Sarah Paulson Emmy Awards
Sarah Paulson vandt prisen for bedste kvindelige hovedrolle for sin portrættering af anklageren Marcia Clark i serien American Crime Story.  (Foto: All Over)

Det er ikke alle, som kan bære farven rød, men hvis man er så heldig, kan det virkelig tage kegler! Her ses Portia Doubleday fra Mr. Robot i en rød sag, der har de mest fantastiske detaljer.

Portia Doubleday Emmy Awards
Portia Doubleday spiller Angela Moss i serien Mr. Robot, der vandt to priser. (Foto: All Over)

Flower power!

Den dybe udskæring ses også her på Kristen Bells kjole, men en anden tendens, der heller ikke var til at komme uden om til dette års Emmy Awards, var blomster. Miss Bell ser vidunderlig ud i sin kjole, der med sin sarte farve sagtens kan bære det store print og stofmængde.

Kristen Bell Emmy Awards
Den tidligere Veronica Mars-stjerne Kristen Bell spiller Jeannie Van Der Hooven i komedieserien House of Lies, der desværre ikke blev nomineret til årets uddeling. (Foto: All Over)

Maisie Williams er næsten ugenkendelig i sit ultrafeminine blomsterlook, der får et solidt 10-tal af redaktionen. Både hår, kjole og accessories spiller bare godt sammen. Wauw!

Emmy Awards Maisie Williams
Maisie Williams var nomineret som bedste kvindelige birolle for sin rolle som Arya Stark i Game of Thrones. (Foto: All Over)

Blomster, blomster og flere blomster. Her ses Nina Garcia, der nok er bedst kendt for at være dommer på Project Runway, i en kjole i eksotisk 70’er-stil, der klæder den colombianske modejournalist utroligt godt.

Nina Garcia Emmy Awards
Nina Garcia er ikke længere dommer på Project Runway, der var nomineret til to priser ved aftenens show. (Foto: All Over)

Det kan tit godt blive lidt interessant, når nogle vælger at tage bukser på i stedet for en kjole til de store arrangementer i Hollywood, men denne gang slipper Sarah Hyland hæderligt fra det. Hendes blomstertop med slæb giver looket det, som skal til for at blive den røde løber værdig.

Sarah Hyland Emmy Awards
Sarah Hyland og resten af holdet fra Modern Family måtte desværre gå tomhændet hjem, da serien ikke vandt nogle af sine tre nomineringer. (Foto: All Over)

Flæser

Det kan godt være, at de ikke vandt nogle priser, men castet fra Modern Family vandt helt sikkert på den røde løber. Julie Bowen, der er Sarahs on-screen mama, gør det godt i en ellers simpel hvid kjole, der får liv med de flotte flæsedetaljer på ryggen og smykkeagtige stropper.

Julie Bowen Emmy Awards
Julie Bowen er for første gang i seriens historie ikke blevet nomineret for sin rolle som Claire Dunphy i serien Modern Family. (Foto: All Over)

Downtown Abbey-stjernen Michelle Dockery er gået all in på flæserne. Det at kjolen er kortere foran end bag til gør, at den lige nøjagtig ikke bliver for meget af det gode. Dockerys lyse hud går næsten i et med kjolen, men læbestiften giver hendes hud den nødvendige glød.

Michelle Dockery Emmy Awards
Downtown Abbey har siden seriens start været en Emmy-darling. I år gik seriens stjerner hjem med to ud af de syv priser, den var nomineret til. (Foto: All Over)

I see you

Sort er en sikker vinder, men det kan også hurtigt blive kedeligt. Game of Thrones-stjernen Sophie Turner er dog helt stilsikker med både blondekjole og blonde lokker. Vi kunne måske godt savne lidt farve på læberne, hvilket var en generel mangel under Emmy Awards-uddelingen.

Emmy Awards Sophie Turner
Den storvindende serie Game of Thrones vandt fem ud af de 15 priser, den var nomineret til. Samlet set har serien nu vundet 31 Emmypriser. (Foto: All Over)

Der sker en hel masse i det her look, og det kan da diskuteres, hvorvidt tv-værten Giuliana Rancic skulle have haft kappen på eller ej, men kjolen er utroligt smuk med en masse fine detaljer på det gennemsigtige stof, der klæder hendes hudtone særdeles godt.

Giuliana Racic Emmy Awards
Giuliana Rancic er tidligere tv-vært på E! News og har haft sit eget realityshow sammen med sin mand. I dag er hun vært på Fashion Police. (Foto: All Over)

Læs også:

yas

#YAS: Det mærkelige udtryk, der flittigt bliver brugt på de sociale medier

pesto med peberfrugt

Opskrift: Pesto med peberfrugt

· Mere fra samme kategori ·