Læs også:

Close

Afslappende yoga-morgen med Sloggi

Mode  | 

Katrine tog til yoga og morgenmad hos Sloggi i anledning af deres nye kollektioner. Læs med og bliv inspireret til bedre morgener

På en normal morgen triller jeg ud af sengen, tænder mobil og computer, og drikker pulverkaffe i sofaen mens jeg surfer. Men på en af årets Indian Summer-dage fik jeg dog en langt bedre, mere afslappende start på dagen, da jeg tog til “Let Go event” hos Sloggi.

Vi startede med friskpresset juice, før vi gjorde klar til en rask yogasession. Heldigvis har jeg dyrket yoga før, så jeg var ikke maksimalt presset – selv om der altid er plads til forbedring, hvilket jeg også blev mindet om, da yogalærer og MY DAILY SPACE-blogger Rose Maria stod ved min side og var hamrende stærk og smidig.

Vi sveder i en downward dog i sommerens sidste varme stråler.
Vi sveder i en downward dog i sensommerens varme stråler. Det er mig i sort tanktop. (Foto: Tina Dines Appelt)

Lidt har også ret

Yogasessionen varede cirka 40 minutter og var lige præcis hård nok til, at man svedte, men afslappende nok til at jeg var frisk og opkvikket. Jeg er vant til at yoga tager halvanden time, men var positivt overrasket over, at en lille session også giver mig den følelse af ro, som jeg savner i en hverdag, hvor det forventes, at man på og er online 24/7.

Læs også: Shapewear kan være farligt

Så jeg blev faktisk mindet om, at lidt er bedre end ingenting, og det kan godt være, jeg ikke kan få løbeskoene på, hvis jeg har sat mig for at løbe fem kilometer – men hvis jeg bare har sat mig for, at jeg skal bevæge mig i 20 minutter, er det pludselig nemt at få rørt sig lidt. En lidt nemmere måde at starte dagen “sundt” på.

https://www.instagram.com/p/BJhmvGGhqSk/?taken-by=sloggi_north

Blødt og lækkert

Mens vi spiste morgenmad, kom tre modeller ud i nye styles fra Sloggis nye efterårskollektion. Der var både de mere klassiske snit (du husker nok din mors højtaljede trusse fra halvfemserne?) og nye, lidt mere sporty modeller. Og til en festlig aften har Sloggi faktisk kreeret dette blondesæt i de fineste sarte farver.

sloggi_AW16_Light_Lace_Top_Smooth Skin_Size 36-44_199DKK_HR

BH til 199 kroner, trusser til 119 kroner
BH til 199 kroner, trusser til 119 kroner (Foto: PR)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Efter en dejlig morgenmad med smoothies, surdejsbrød, frisk frugt og mere var jeg både afspændt og mæt, og kunne cykle hjemad. Og selv om solen stadig skinner, får efterårsvinden nok snart fat, og så skal jeg altså have fat i mine højtaljede Sloggi-trusser. Det kan godt være, at modellen har fået kælenavnet “mormortrussen”, men som alle, der har set Bridget Jones ved, er der ikke noget galt med store trusser – slet ikke hvis du spørger Daniel Cleaver!

Læs også: Instagram-succes gør grin med stjerner i undertøj

Klassisk trusse med guldkant til 149 kroner
Klassisk trusse med guldkant til 149 kroner (Foto: PR)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

· Mere fra samme kategori ·