Læs også:

Close

7 grunde til at jeg elsker Vild med Dans – og hvorfor du også burde

Underholdning  | 

I aften starter Vild med Dans, og derfor giver en inkarneret fan af programmet dig 7 grunde til, hvorfor du skal se programmet

Jeg elsker Vild med Dans. Siden jeg tilbage i 2005 som 9-årig for første gang så programmet, har jeg været solgt. Med undtagelse af et par enkelte udsendelser har jeg set alle afsnit i alle sæsoner. Foruden at kigge med hjemme bag tv-skærmen er jeg også fast gæst blandt publikum mindst en gang i løbet af sæsonen. Og nej jeg skammer mig ikke over at være fan af et program, hvis hovedmålgruppe er den ældre generation og familier med små børn. Nu skal jeg fortæller dig hvorfor.

Musikken er i top – og i aften kommer Burhan G

The Antonelli Orchestra spiller op til dans og disker op med det ene hit efter det andet, som får gang i hofterne hos både danserne og seerne hjemme i sofaen. Når sæsonen starter, er der dog altid en ekstra musikalsk godbid til seerne i form af en kendt sanger eller band. I aftens premiere er der ikke mindre end to musikalske gaver på programmet. Både Burhan G, der kommer og spiller sin seneste single Lucy, og L.I.G.A skal fyre den af i studiet.

Sarah Grünewalds kjoler er to die for

Der er fyldt med kjoler i Vild med Dans. Værtinden Sarah Grünewalds kjoler fanger dog altid min opmærksomhed mere end de andre. Hendes kjoler er så misundelsesværdig og ligner mest af alt, noget der er taget direkte ud af ELLE eller Vogue. Bare for at mærke det lille stik af jalousi, der breder sig i dig, når du ser hendes kjole på skærmen, bør du tænde for tv’et og se de første par minutter. Så ender det sikkert med, at du ser det hele alligevel …

Studiet er flot på tv-skærmen men HELT anderledes i virkeligheden

På tv ligner dansegulvet en balsal, trappen ser ud til at være 10 meter bred og 20 meter lang, og det ser ud som om, at der er plads til 500 publikummer. Sådan er det bare ikke helt i virkeligheden. Jeg husker stadig, hvordan illusionerne brast, da jeg første gang var med i studiet og så, hvor småt dansegulvet i virkeligheden er. For dansegulvet er meget småt, det samme er trapperne, og der er ikke plads til mange publikummer. Men stemningen er altid i top derude, og fra man har sat sig til rette i de gyldne publikumsstole, er man klar til fest.

Vild med Dans
Sådan ser Vild med Dans studiet ud bag kameraet. (Foto: Privat)

Det er den eneste gang om ugen at du ser tv – sådan rigtigt

Jeg streamer alt jeg ser, på nær når jeg ser X Factor og Vild med Dans. I min bog skal sådan nogle store shows ses live i tv. Følelsen af at sidde foran tv’et fredag aften og se noget så gammeldags som flow tv er faktisk ret hyggeligt. Det er næsten afslappende at vide, at jeg hverken chromecaster eller ser det via Apple TV. Slip din trang til hele tiden at være i gang med noget nyt, og sæt dig i sofaen, tænd for tv’et og oplev selv hvor næsten terapeutisk det er, at se lidt flow tv for en enkelt gangs skyld.

Den dansede-pige emoji bliver brugt som aldrig før

Jeg er emoji-freak og bruger emojis, hvor end jeg kan komme til det. Og derfor er jeg lykkelig, når jeg om fredagen har en undskyldning for at bruge emojien med den dansende pige i rød kjole, så meget jeg har lyst. Hun bliver sendt rundt på Snap og Messenger fra fredag morgen og peaker, når danserne træder ind på gulvet i Vild med Dans-studiet kl. 20. Skal dit emoji game være on point, så er Vild med Dans en perfekt mulighed. Der er så mange emojis, der passer til Vild med Dans.

Castet dette år er det bedste i mange år

Jeg er ikke bleg for at sige, at jeg ikke har været helt tilfreds med de sidste par års casts. Der har været for mange kendte, der ikke var kendte, og følelsen af at være interesseret i et par, som man hepper på fredag efter fredag er bare ikke tilstede på samme måde, når man ikke kender de kendte særlig godt. I år har TV2 et bedre cast, end de har haft længe med kendte, som vi alle kender. Det er blandt andre Mille Dinesen kendt fra Rita, sangerinden Julie Berthelsen og sangeren Thomas Buttenschøn, der skal danse om trofæet i år.

Det handler slet ikke om dans

Jeg er ret ligeglad med, om der skal danses vals, argentinsk tango eller jive. Jeg skal underholdes, og det er Vild med Dans formidabel til at gøre. Det er så morsomt at se de kendte danse lidt stift rundt på gulvet uden nogen form for rytmesans, det er underholdende at høre god musik, og det er super fedt at se folk have en fest. Jeg lover dig, at du vil synes, det er sjovere at se, end du går og rundt og tror det er.

· Mere fra samme kategori ·