Læs også:

Close

MY MORNING NEWS: To bombeangreb i Tyrkiet inden for få timer og andre nyheder

Nyheder  | 

Gider du ikke pløje samtlige nyhedssites igennem for at følge med? Det vil vores praktikant heldigvis

Vi har samlet dagens væsentligste morgennyheder, så du hurtigt bliver opdateret på, hvad der sker i Danmark og resten af verden.

Seks dræbt og 219 såret under bombeangreb i Tyrkiet

To bomber er med få timers mellemrum afgået i det østlige Tyrkiet. Det skriver Tv2.dk.

Først en bilbombe i byen Van, som krævede tre dræbte og 40 sårede.

Kun få timer efter afgår en bombe tæt på en politistation i Elazig.  Mindst tre meldes dræbt og 179 såret.

Turkish flag, Turkey
(Foto: All Over)

Håndboldherrerne i OL-semifinale mod Polen

De danske håndboldherrer spillede sig i går aftes dansk tid sikkert ind i semifinalen, hvor de ret overraskende skal møde Polen. Danskerne gik videre med en overbevisende sejr på 37-30 over Slovenien. Det skriver Tv2.dk.

Polakkerne slog Kroatien, som under gruppespillet slog både Danmark og Frankrig. Polen selv blev kun nummer fire under gruppespillet, hvor de tabte tre ud af deres fire kampe.

Frankrig møder Tyskland i den anden semifinale.

Følg Danmarks kamp efter finalepladsen klokken 01.30 natten til lørdag.

Team Denmark celebrate after winning the men's quarterfinal handball match between Denmark and Slovenia at the 2016 Summer Olympics in Rio de Janeiro, Brazil, Wednesday, Aug. 17, 2016. (AP Photo/Matthias Schrader)
(Foto: Polfoto)

Jyde vinder historiens anden største lottogevinst

En heldig vinder fra Vejle blev den 17. august 140 millioner kroner rigere. Det er den anden største gevinst, der er blevet uddelt i Danske Spils historie. Det skriver Mx.dk.

Jyden er ikke den eneste, som blev millionær i går aftes. Ondagslottogevinsten skulle deles med en nordmand. Udover de seks vindertal, ramte de Supertallet, som udløste den tårnhøje Superpulje. Begge parter får 140.358.416 kroner.

Sidste år blev der også skrevet lottohistorie, hvor en heldig helsingoraner rendte med den største gevinst på hele 315.009.958 kroner.

Direktøren for Lotto i Danske Spil - Perneille Wendel Mehl. Hun har formået at vende vende nedtursskuden for Lotto, et spil der forbindes mest med mormødre og gamle tanter, til en succes med sorte tal på bundlinjen i løbet af få år ved at markedsføre mere mod unge mænd.
(Foto: Polfoto)

 

mydailyspace-facebook-logo-400x331

· Mere fra samme kategori ·