Læs også:

Close

Ti ting, du skal have med i din weekendtaske

Mode  | 

Får du altid pakket for meget eller for lidt i din weekendtaske? Her har du en lille, men også nem liste med ting, du skal huske, hvis du skal af sted en weekend eller bare have en overnatning ude

Den største bonus ved denne pakkeliste er, at der faktisk bliver plads til nye indkøb i din weekendtaske. For jeg har pakket med omtanke.

Fed og afslappet weekendtaske

Den skal ikke være for stor og besværlig at gå med, og så må den også gerne være pæn. Et Kinderæg af en taske – og sådan et har jeg fundet i denne fra Becksöndergaard i 100 procent bomuld. Jeg er vild med den. Og så har den tilmed en god pris!

weekendtaske

Weekendtaske fra Becksöndergaard, 399 kr., Magasin

Armygrøn buksedragt

En buksedragt kan både dresses op eller ned alt efter, hvad du skal. Den her fra Ellos er dejlig let og behagelig i stoffet og har en farve, der holder hele året. Men den er på udsalg, så du skal nok være hurtig!

buksedragt

Buksedragt, 159 kr., Ellos

Kimono med fugleprint

De er mega hotte lige nu, og så kan de bruges til alt: Over bikinien, som en lille jakke, som det ekstra pift over kjolen. Denne kimono har det fineste fugleprint, og jeg har allerede købt en selv. Jeg kunne gå med den, fra jeg stod op, til jeg gik i seng.

kimono

Kimono fra Magasin, 399 kr., Magasin

Bodystocking i sart rosa

En blondebodystocking er pæn og stadig hot. Denne fra Femilet er mega feminin og i en lækker, pudderfarvet nuance. Den har en lille pude, der hjælper med at holde på barmen – smart.

bodystocking

Bodystocking fra Femilet, 420 kr., Magasin

Sneakers

Kan du undvære et par sneakers i en weekendtaske? Aldrig. Men hvis du vil nøjes med at tage et par med, så vælg nogle, der både er gode at gå i og som er fede både i løbet af dagen, men også er så stilede, at du kan bruge dem om aftenen. Personligt er jeg vild med de her!

Adidas

Adidas sneakers,799 kr., Ellos

Tørshampoo

Den kan redde selv den værste hårdag, og du slipper for at tage hele udstyret med fra shampoo til conditioner og stylingprodukter. En tørshampoo, og du er safe. Vælger du en i travelsize, er det da bare win-win!

Jeg er pjattet med Maria Nilas tørshampoo, der både dufter fantastisk og sætter mit hår på en naturlig måde.

Maria Nila

Dry Shampoo i travel size, 100 ml., 115 kr., Maria Nila

Vådservietter

De er uundværlige – både hvis du skal tage makeup af, sveder, skal tørre hænder eller bare vil lave den “lette vask”. Der er både kamille og aloe vera-ekstrakter i vådservietterne fra Magasin, og huden føles ren og blød bagefter. De er et must at have med. Køber du tre, betaler du iøvrigt kun for to.

vådserviet

Vådservietter til det hele, 39,95 kr., Magasin

Multigloss

Carmex læbepomade kan både bruges på læberne, til at fiksere dine bryn og som highlighter på kinder og der, hvor du ellers gerne vil fremhæve noget. Denne er en limited edition, men den almindelige gule og røde er lige så anvendelig.

Carmex

Carmex, 41,95 kr., Matas

Hårbørste

En hårbørste og en god en af slagsen er et must. For du når langt ved bare at redde håret ordentligt. Denne af Björn Axén er i ahorntræ og udglatter og giver smuk glans – og så gør den også håret blødt. Den kan bruges til alle hårtyper og både i tørt og vådt hår, og så mindsker den statisk elektricitet.

børste

Björn Axén hårbørste, 380kr., Magasin

En god bog

Der er altid lidt transporttid, når du skal væk en weekend. Hvorfor ikke bruge tiden på at læse? Altså medmindre du sidder ved rattet.

Hvis du ikke allerede har læst Paulo Coelhos Alkymisten, så er den et must at pakke i din weekendtaske. Den er solgt i over 37 millioner eksemplarer og kendt i hele verden for sine magiske budskaber om at følge sine drømme og lytte til sit hjerte og ikke mindst se de mange tegn, som universet giver én. Læs den!

Alkymisten

Alkymisten, 69,95 kr., Saxo

 

snapchat.com/add/mydailyspace

· Mere fra samme kategori ·