Læs også:

Close

Shop smukt og fortryllende velour dette efterår

Mode  | 

Velour er et must til efteråret. Både i hjemmet og i garderoben. Hvad end du er til små detaljer i din indretning eller til et helt outfit i velour, så er der noget til dig. Vi har samlet 10 velourting, du kan shoppe dette efterår!

Det er svært at komme udenom velour den kommende sæson. Det er en stor trend, som du måske allerede har spottet flere steder online. Ikke desto mindre bliver der løbende tilføjet flere og flere ting til diverse webshops, netop med velour. Derfor har vi samlet 10 ting både til hjemmet og til din stil.

velour

Blå møbler, som skiller sig ud

Når du høre ordet velour, kommer du måske til (skeptisk) at tænke på de røde og lilla duge, din mor hiver frem, når julen nærmer sig. Men sådan behøver det slet ikke at være. Velour kan være smukt og feminint i dit hjem.

Puf med plads

Jeg har selv denne puf i petroleumsfarvet derhjemme. Den er supersmart, da jeg både bruger den til opbevaring og som et sted at smide tøjet på eller til at sidde på. Den kan både se fin ud i en stue overfor en sofa, men kan også placeres for enden af sengen.

Opbevaringsbænk i mørkeblå, 999 kr., Ellos Home

Dyrt, men dejligt

Jeg drømmer om denne stol fra Gubi. Den smukke, blå farve med guldben og det fine design vil passe perfekt ind hos mig. Selv om prisen er en smule pebret, så får den stadig lov til at stå på ønskelisten.

Gubi_Beetle_1

Drømme stol, 4.945 kr., Gubi hos livingshop.dk

Læs også10 tips til at gribe art deco-stilen

Fint og feminint undertøj

Velour kan godt være for flashy for mange mennesker, men en fin måde at inkorporere det i dit klædeskab på er at have velour som en fin detalje på undertøjet. Dette fine sæt i gammelrosa fra Magasin må gerne snige sig ind i min undertøjsskuffe dette efterår.

 

Bh i blonde og velour, 299 kr., Magasin.dk, trusse i blonde og velour, 149 kr., Magasin.dk

Et velourtwist til et simpelt look

Et trick, som kan være super fint til hverdag, er at vælge velour i en smuk, sort udgave. Derved kan du opgradere dit simple hverdagslook med et materiale som velour. Tilsæt eksempelvis en hvid skjorte eller t-shirt, og hop i dine yndlingssko, hvad end det er sneakers, sandaler eller støvletter.

velourpants

Sorte slim bukser i velour, 345 kr., Plisserede bukser, 310 kr. Begge fra Topshop.

Detaljer i hjemmet

Skal du bare prøve velourtrenden af stille og roligt? Så kan du med god samvittighed købe noget lidt mindre. Eksempelvis udskifte din lampeskærm med en i velour. Puder er også en god måde at give dit hjem et nyt udtryk, så hvorfor ikke også prøve trenden af her? Som bonus er materialet virkelig blødt.

Pude, 400 kr., Magasin.

66800277-501

Lampeskærm i sort velour, 249 kr., Ilva.

Støvler, der giver dit outfit et ekstra twist

Okay, de er måske en tand for sarte til det danske efterårsvejr. Men det skal ikke holde os tilbage, for de er stadig super seje. Disse støvler i velour kan gøre underværker for dit outfit. Style dem med et par jeans og en simpel blå skjorte for at tone dem en smule ned. Hvis du er mere til nederdele, kan du, for at give kontrast, tilføje en tykkere strik i nedtonede farver, for eksempel grå.

image2xxl

Velourstøvler, 330 kr., Asos

Læs også: Efterårets trends: Ti ting, du (måske) ikke kan leve uden

Brug veloureffekten foroven

For at pifte dit look op, kan fine velourbluser være rigtig fine. De kan være gode at tage på, hvis du gerne vil kunne gå fra dag til aften med dit look. Tilsæt blot lidt farve til læberne og en lille hæl om aftenen, så er du good to go.

Højhalset bluse i grå, 1.699 kr., Ganni.

Kort jakke, 249 kr., Zara.

Læs også: Fem efterårstrends under 1.000 kr.

mydailyspace-facebook-logo-400x331

· Mere fra samme kategori ·