Læs også:

Close
Orlando Bloom Katy Perry

Orlando Bloom tog nøgen på date med Katy Perry, og internettet går amok

Underholdning  | 

Gossipmedierne går i selvsving over Orlando Bloom og Katy Perry på et paddleboard. En date, hvor hr. Bloom kun var iført kasket og solbriller

Det er cirka et år siden, vi blev velsignet med billeder af Justin Biebers penis, og nu er turen kommet til Orlando Bloom. Ligesom Bieber er der ikke tale om hacking af en iCloud eller lignende – det er en fotograf, der har foreviget den nøgne Orlando, mens han står på et paddleboard og sejler kæresten Katy Perry rundt på en strand i Italien.

Gossipmedier som New York Daily News er et af de sladdersites, der har fingre i billederne og mere eller mindre smagfuldt har forsøgt at censurere filmstjernens penis.

– Katy Perry så ikke ud til at have noget imod, at hendes kæreste valgte at smide badebukserne, skriver sitet.

– Katy Perry er en heldig kvinde, tilføjer HollywoodLife, mens flere af sladdersidernes kommentarfelter koger over med beskeder fra læsere, der fnisende konstaterer, at mange af gossipsiderne har censureret Orlando Blooms penis – men ikke dens skygge …

Orlando Bloom Katy Perry
Sådan ser Orlando Bloom ud med tøj på. (Foto: All Over)

På Twitter bliver der ikke lagt fingre imellem. Fans jubler, “Orlando Bloom” trender og #orlandong er nu en ting. What a time to be alive.

Her er et lille udpluk af Twitter-brugere, fans og kendissers reaktioner på billederne:

 

mydailyspace-facebook-logo-400x331

· Mere fra samme kategori ·