Læs også:

Close

Opkrift: Bananpandekager med sukkerfri is

Camille er uddannet pædagog og kostvejleder med speciale i børn og overvægt. Hun blogger i fritiden om mad og livsstil på camillemaja.dk.

Is kan spises på alle tider af året. Jeg giver her en anbefaling på en sukkerfri is, hvis du vil spare lidt på kontoen. Derudover er der en lækker opskrift på sunde bananpandekager

Jeg elsker is, og det behøver ikke være varmt for mig, før jeg spiser en. Det er desværre bare sådan, at der er mange kalorier i sådan nogle små sataner, og jeg gider altså ikke at tage på/fylde mig med sukker, bare fordi jeg har et massivt indtag af is …

Misforstå mig ikke. Jeg vælger efter lyst, men nogle gange er det rart, at man kan vælge nogle fedtfattige eller sukkerfrie produkter – SOM STADIG SMAGER AF IS!

Jeg har været så heldig at få lov til at teste nogle sukkerfri is fra Wauw is, og det kunne jeg ikke sige nej til.

  • Smagsvarianter – bokse: Pistacie, jordbær, vanilje, chokolade, lakrids, karamel og laktosefri varianter
  • Smagsvarianter – pindis: Vanilje og jordbær

Jeg var skeptisk til at starte med, da de andre sukkerfri is, jeg har smagt, oftest har været kedelige og ikke søde nok. Men jeg er virkelig positivt overrasket over produktet! De er både søde, cremede og ligesom en flødeis skal være, og hvis jeg ikke vidste, de var sukkerfrie, havde jeg slet ikke gættet det.

Wauw-isene er i stedet for sukker sødet med sucralose, som er et sødemiddel. Jeg er normalt ikke fortaler for dette, men i begrænset omfang gør det mig ikke noget.

Jeg har valgt at anmelde fem varianter: Jordbær, vanilje (i både pindis og boks), samt lakridsisen. Jeg ville ellers rigtig gerne ha’ prøvet chokolade og karamel, men kunne ikke finde dem!

  • Jordbær: En virkelig lækker og blød konsistens med en rigtig jordbærsmag!
  • Lakrids: Dette var min ynglings, da jeg virkelig elsker lakrids! Den havde en rigtig god lakridssmag og kunne sagtens ha’ smagt af mere lakrids, men det også kun, fordi jeg virkelig er en lakridselsker 😉
  • Vanilje: Mums, den var også god og havde fine og tydelige prikker af vaniljen. Derudover var den cremefarvet, lækker og med blød konsistens, ligesom de to andre!
  • Pindis – vanilje og jordbær: Samme smag som boksene, og så var de selvfølgelig megagode! Jeg spiste for eksempel to af dem her i går … 😉
Bananpandekager (1 person): – 1 banan – 2 æg – 30 g havregryn – 1/2 tsk bagepulver – 1 tsk kanel. Blendes sammen og steges på panden. Jeg lavede denne opskrift til en dessert og det var super lækkert! Pandekagerne var nemme og søde – Lige som de skal være 😉

Alt i alt virkelig lækre is! Så hvis du er is-elsker som mig, og gerne vil skære lidt ned på sukkeret, så synes je,g du skal prøve disse.

Praktisk info: Isene kan købes i Meny og Kiwi.

DSC_1478

 

· Mere fra samme kategori ·