Læs også:

Close

13 onlineforkortelser, du skal kende

Underholdning  | 

Hvad end du shopper online eller har en fælleschat med vennerne, så er der et par forkortelser eller to, som du bare må kende.

For at du kan være med på onlinebeatet anno 2016, har vi samlet 13 af de vigtigste forkortelser.

De er ikke nye, faktisk slet ikke, men de går igen og igen på de digitale platforme. Altså forkortelserne. Uanset om du klikker nye ting hjem fra online shoppingsider såsom Trendsales eller Ebay, eller om du har en chat eller mailkorrespondance kørende med vennerne, og det skal gå lidt hurtigt på tasterne, ja, så er der intet bedre end de klassiske forkortelser.

Læs også: Sådan får du de gamle emojis tilbage på Facebook Messenger

Ebay.com Webseite auf Laptop Ebay.com Webseite auf Laptop
Bliv en haj til forkortelser, og få en hurtig onlinehandel i hus. (Foto: All Over)

Vi har i galleriet samlet de 13 forkortelser, som vi synes er passende lige at understrege vigtigheden af. Selv om vi er glade for ord og detaljerede beskrivelser, betyder det ikke, at vi ikke også er glade for forkortelser!

Du kan bruge forkortelserne, som du vil og gerne i kontekst med en talesprogspræget samtale. Dermed ikke sagt at forkortelser ikke bliver brugt i højtidelige sammenhænge, men de passer bedst ind i hverdagssproget.

Læs også: Nu kommer de forsvindende Snapchat-beskeder til Facebook Messenger

Bliv inspireret til dine onlinekøb af stjernernes feriestil

PicMonkey Collage

mydailyspace-facebook-logo-400x331

 

· Mere fra samme kategori ·