Læs også:

Close
nye skønhedsprodukter, som er pengene værd

Nye skønhedsprodukter, der er pengene værd

Skønhed  | 

Det vrimler med nye skønhedsprodukter på hylderne. Og man bliver mega fristet – af det hele. Men jeg har gjort det lidt lettere og udvalgt lidt produkter, som jeg synes skiller sig ud, og som er værd at bruge penge på. Kig med og vælg dine nye favorit skønhedsindkøb

Koreansk pudder

Det koreanske mærke erborian er nyt i Danmark og fås kun i Sephora-butikkerne. Denne pudder er baseret på Ginseng, som har en meget beroligende effekt. Den udjævner hudens struktur og udtørrer ikke. Sephora har ingen webshop endnu, så du skal ind en tur forbi for eksempel ILLUM eller Frederiksberg Centret, hvis du vil eje den.

erborian

erborian

Pudder fra Sephora, 235 kr.

 

Goodiebox-lækkerier

Jeg er fan af Goodiebox-konceptet. Og denne måneds box er lavet i samarbejde med Mascha Vang og blognetværket Blogly. Alene mascaraen fra Benefit er det hele værd, men de andre ting og mærker er også blandt mine favoritter.

For eksempel lyder en wetbrush, som er en hårbørste til vådt hår, måske overflødig, men vi har prøvet den her på redaktionen, og den fungerer virkelig godt i både vådt og tørt hår. Tricket er, at børstehårene er så bløde, at du får markant færre knækkede hår.

Goodiebox

Goodiebox, 159 kr., Goodibox

Røde læber

En læbestift som en blyant, fedt. Denne fra Nilens Jord i farve 742 er rød og med bare et enkelt strøg af denne basse får du lækre, røde og bløde læber, der skinner en smule. Et fint og naturligt resultat, som du kan bruge hvor som helst.

Nilens Jord

 

Chubby Lips fra Nilens Jord, 145 kr., Matas.dk

Konge-palette

Mere behøver du faktisk ikke. Jo lidt andet måske. Men der er ni øjenskygger, highlightere, puddere og browkit i denne lille palette fra Smashbox. Jeg er fan.

Smashbox

Pallette fra Smashbox, 495 kr., Smashbox.dk

Ny duft

Ny sæson, ny duft. Hvorfor ikke tage sommerens blomsterdufte med “hjem”? Weledas Jardin de Vie Rose er lige mig med sin skønne rosenduft, og så pynter den noget så fint på toilethylden med sin flotte solnedgangsfarvede emballage. Så pænt!

Weleda

Weleda duft, 239 kr., renvelvaereshop.dk

Mere “gratis” sol

Académie Scientifique de Beauté har den lækreste tanning lotion, som kan bruges til hele kroppen. På denne måde kan du nemt beholde den fine, brune farve lidt længere, hvis du har været så heldig at få en i den korte tid, sommeren har stået på.

academie

Académie Scientifique de Beauté selvbruner, 298 kr., academiebeute.com

Neglelak

Hver sæson får man lyst til at investere i alle mulige farer. Men vælg med omhu en farve, som du ved, du vil få brugt rigtig meget. Denne fra Nailsinc er mega pæn og vil passe til det meste.

Naisinc

Neglelak i nude nuance, 145 kr. Magasin

Læs også: Chefredaktørens favoritter

snapchat.com/add/mydailyspace

· Mere fra samme kategori ·