Læs også:

Close

MY EVENING NEWS: 8.000 festede: Ni indlagte, tilsvinet natur og sikkerhedsvagter ved naboerne + andre aftennyheder

Nyheder  | 

Gider du ikke pløje samtlige nyhedssites igennem for at følge med? Det vil vores nyhedsredaktør heldigvis

Vi har samlet dagens væsentligste aftennyheder, så du hurtigt bliver opdateret på, hvad der sker i Danmark og resten af verden.

 

8.000 festede: Ni indlagte, tilsvinet natur og sikkerhedsvagter ved naboerne

8.000 gymnasielever mødtes fredag aften i Ulvedalene i Dyrehaven, og flere unge endte svært påvirkede på hospitalet. Det skriver TV2.

I alt endte ni unge på Herlev og Gentofte Hospital på børnemodtagelsen med ambulance. Alle ni blev indlagt, to af dem på intensiv, og hospitalet måtte i en periode lukke for børnemodtagelsen og omdirigere til andre hospitaler.

– Vi er chokerede over at se så mange unge være så svært påvirkede. Flere unge var reelt livstruede. Vi har ikke oplevet noget lignende tidligere. Set med vores sundhedsprofessionelle øjne vil vi derfor opfordre til dialog både hjemme hos forældrene og på gymnasier og skoler med de unge om, hvordan de tager vare på sig selv til fester, siger Jan Toftholm, vicedirektør på Herlev og Gentofte Hospital.

Og det var ikke kun de unge, der fik en hård medfart. Dyrehaven var nemlig svinet til, da de unge var færdige med at feste, og restauranter i Dyrehaven havde hyret ekstra vagter til den festdag, som de fortæller bliver mere og mere voldsom hvert år.

8000 til fest i dyrehaven: Ni indlagte, tilsvinet natur og sikkerhedsvagter ved naboerne. (Foto: Polfoto)
8.000 til fest i dyrehaven: Ni indlagte, tilsvinet natur og sikkerhedsvagter ved naboerne. (Foto: Polfoto)

15 fanger fra Guantanamo flyttet til Emiraterne

15 fanger fra Guantanamo er blevet overført til De Forenede Arabiske Emirater. Det oplyser Pentagon i følge Reuters.

12 af de flyttede fanger er fra Yemen, og de sidste tre fra Afghanistan. Det efterlader 61 fanger tilbage i Guantanamo, den omstridte fangelejr, som Obama forsøger at lukke. Der er dog meget modstand mod lukningen fra både republikanere og demokrater.

Men omverdenen har kritiseret USA, fordi fangerne i Guantanamo aldrig har haft en retssag, og nogle har siddet i lejren i mere end 10 år.

15 fanger fra Guantanamo flyttet til Emiraterne. (Foto: Polfoto)
15 fanger fra Guantanamo flyttet til Emiraterne. (Foto: Polfoto)

Trump vil nægte bestemte lande indrejsevisum til USA

Hvis Donald Trump bliver præsident, vil han stoppe for visum til USA for en lang række lande. Det skriver Ritzau og AFP.

– Vi har skabt de tomrum, som har tilladt terrorismen at vokse. Vi vil kun tillade indrejse til dem, som deler vore værdier og accepterer vores samfund, siger den republikanske præsidentkandidat.

Blandt andet vil Trump have en liste over lande, hvor borgere ikke må rejse ind i USA, og han vil indføre meget grundige baggrundsundersøgelser af de mennesker, der søger om indrejsetilladelse. Mennesker med sympati for terrorgrupper og sharialovgivning skal ikke have indrejsetilladelse.

50 republikanske rådgivere advarer de amerikanske vælgere mod Trump i et åbent brev. (Foto: Polfoto)
Trump vil nægte borgere fra bestemte lande visum. (Foto: Polfoto)

snapchat.com/add/mydailyspace

· Mere fra samme kategori ·