Læs også:

Close
new yorker stil

Grib newyorkerstilen med rå murstensvægge

Bolig  | 

Inviter New York indenfor med rå murstensvægge: Det er cool, charmerende og urbant. Her er 7 inspirerende måder at bo med mursten på

Camilla Østergaard Pedersen, Houzz.dk

 

Til salg - Holsteinsgade 44, st. tv

Urbant islæt

Med rå murstensvægge kan du bringe en snert af New York ind i hjemmet, der kan give ethvert rum sjæl og ekstra kant. Selv en enkelt væg med blottede mursten kan forvandle et rum fra kedeligt og ordinært til råt og urbant. Her giver vi tips og inspiration til syv forskellige måder at bringe murstenene indenfor på.

 

Greenwich House

Et miks af materialer 

En murstensvæg kan med fordel mikses med andre strukturer og materialer, der tilsammen giver en levende og stilet effekt. Her har man kombineret en lys murstensvæg med rene linjer og hvide flader og desuden krydret rummet med detaljer som trendy lamper, der giver kant. Den rå væg giver de pæne hvide flader et friskt og perfekt modspil.

 

Brick Wall

Skandinavisk minimalisme med et tvist

En indendørs murstensvæg bryder med den skandinaviske indretning og tilfører et råt element i indretningen. Vil du holde din indretning i gennemgående hvidt, er det frem med maling og pensler – så har du skandinavisk minimalisme med et tvist.

 

Trælook Fliser

 

INDRETNING

Murstensvægge i forskellige nuancer

Mursten fås som bekendt i mange forskellige nuancer, og er de mikset på den samme væg, er resultatet en levende og charmerende væg. Man har her valgt at kombinere den rå væg med et hvidt gulv, der åbner op og skaber luft, mens den rå væg skaber et naturligt, maskulint og industrielt modspil.

 

Interiør

Plan B – en filtset væg

Hvis væggene i hjemmet er pudsede og gemt væk bag tapet eller en anden glat overfalde, er det det altid spændende at gå i gang med at grave sig ind til murstensvæggen – for hvad du ved aldrig helt, hvilken slags sten, du møder. Hvis du er gået i gang og opdager, at murværket ikke egner sig til at stå bart, kan du stadig lykkes med en rå effekt ved at filtse den ganske tyndt, så man kan fornemme stenenes nuancer og struktur, mens de groveste uskønheder er skjult.

 

Køkken i renoveret villa fra 40

 

Beautiful Warehouse Style Apartment in Moscow

En kombination af au natural og maling

De modige kan gå efter en løsning med kombinerede murstensvægge. I denne stue har man valgt at holde ydermuren i naturlige røde mursten, mens endevæggen er malet hvid.

 

Hedåsgatan 5B

Lad toppen være

Kunne du tænke dig en anderledes og lidt skæv murstenseffekt, kan du lade den øverste del lige under loftet være. Lad det gerne se lidt tilfældigt ud, så det rå udtryk bliver understreget. I køkkenet her danner murstensvæggen en fin kontrast til køkkenskabene i en mere romantisk stil, og samtidig passer murstenene på grund af detaljerne under loftet godt sammen med det hvide.

 

Kök

Rød giver varme

Røde sten giver ethvert rum varme. I dette køkken danner de rødlige mursten en fin kontrast til det ellers kolde og industrielle look, som de hvide fliser og grønne køkkenskabe står for.

 

Spisestue Efter

Læs også: Skab følelsen af at være hjemme

collagehjem2

snapchat.com/add/mydailyspace

· Mere fra samme kategori ·