Læs også:

Close
Fængselsstraf til alle anklagede i voldtægtssag fra Herfølge

MY EVENING NEWS: Fængselsstraf til alle anklagede i voldtægtssag fra Herfølge og andre aftennyheder

Nyheder  | 

Gider du ikke pløje samtlige nyhedssites igennem for at følge med? Det vil vores nyhedsredaktør heldigvis

Vi har samlet dagens væsentligste aftennyheder, så du hurtigt bliver opdateret på, hvad der sker i Danmark og resten af verden.

 

Fængselsstraf til alle anklagede i voldtægtssag fra Herfølge

Alle tre anklagede unge mænd fra den meget omtalte voldtægtssag fra Herfølge er blevet dømt skyldige. Det skriver Ritzau.

Oprindeligt blev de tre mænd frifundet i sagen, fordi Retten i Roskilde ikke vurderede, at den unge kvinde ikke havde været i stand til at sige nej til samleje med de to mænd trods alkoholpåvirkning og manglende insulinbehandling.

Frifindelsen satte gang i demonstrationer landet over og debatten om, hvorvidt “nej” var nødvendigt i en voldtægtssituation blev sat i gang bland politikere og meningsdannere.

Læs mere: #AldrigDinSkyld – demonstrationer mod voldtægt over hele landet i dag

Sagen gik om og Østre Landsret fandt frem til en noget anden afgørelse. Den ene af mændene står til seks måneders fængsel for forsøg på voldtægt. De to andre er idømt otte måneders fængsel for på skift at have haft oralsex med pigen, mens den ene lavede en fuldbyrdet voldtægt.

Læs mere: #AldrigDinSkyld: Hvad er op og ned i sagen?

Fængselsstraf til alle anklagede i voldtægtssag fra Herfølge
Fængselsstraf til alle anklagede i voldtægtssag fra Herfølge

Hver tiende kvinde fortryder permanent makeup

En ny undersøgelse viser, at hver tiende kvinde, der får tatoveret læber eller øjenbryn fortryder det igen. Det skriver Metroxpress.

I modsætning til almindelige tatoveringer, hvor du både skal have uddannelse og det er ulovligt at tatovere i ansigtet, er der ikke lovgivning om kosmetiske tatoveringer.

Det er et problem, mener seniorrådgiver ved Forbrugerrådet Tænk, Sine Jensen.

– Problemet er, at alle kan købe udstyret og slå sig ned som kosmetisk tatovør. Så vidt jeg er oplyst, er der ingen kontrol overhovedet. Det er på trods af, at dårligt udført permanent makeup kan være ødelæggende for resten af livet, siger hun.

Hver tiende kvinde fortryder permanent makeup
Hver tiende kvinde fortryder permanent makeup. (Foto: All Over)

MC Fight Night lukker og slukker

Det er slut med hurtige rim og håndtegn. Arrangører bag MC Fight Night lukker rap-dysten efter 16 år. Efterårets finaleshow aflyses også. Det skriver DR.dk.

Det er manglende økonomi, der har fået arrangørerne til at slukke for mikrofonen. De er dog åbne for at puste liv i konkurrencen igen, hvis der er en viser sig en stærk kommerciel partner, eller kulturpolitisk støtte.

MC Fight Night lukker og slukker
MC Fight Night lukker og slukker. (Foto: Polfoto)

snapchat.com/add/mydailyspace

 

· Mere fra samme kategori ·