Læs også:

Close

MY MORNING NEWS: Mand anholdt efter voldsomt overfald på kvindelig løber og andre nyheder

Nyheder  | 

Gider du ikke pløje samtlige nyhedssites igennem for at følge med? Det vil vores nyhedsredaktør heldigvis

Vi har samlet dagens væsentligste morgennyheder, så du hurtigt bliver opdateret på, hvad der sker i Danmark og resten af verden.

 

29-årig anholdt for voldsomt overfald på kvindelig løber

En 38-årig kvinde blev fundet på Østerbro tirsdag morgen i stor fare for at miste livet.

– Hun var døden nær, da hun blev fundet, siger vicepolitiinspektør Torben Svarrer fra Københavns Politi til Berlingske.

Kvinden tog tirsdag morgen mellem klokken 04.30 og 05.00 ud for at løbe. Da hun ikke vendte hjem igen, slog familien alarm. Flere timer senere blev kvinden fundet, slemt tilredt, af et familiemedlem.

Ved hjælp af et overvågningskamera fandt politiet frem til en 29-årig mand, der befandt sig i området. I følge Ekstra Bladet er manden nu anholdt og sigtet for drabsforsøg og voldtægt. Eventuelle årsager til overfaldet er politiet ikke kommet med.

Kvinden er nu uden for livsfare, men bliver holdt i kunstigt koma. Af samme grund har politiet endnu ikke haft mulighed for at tale med kvinden om episoden. Manden stilles for grundlovsforhør senere i dag.

 

Opdateret klokken 12.38 – flere detaljer om sigtelsen og kvindens tilstand. Kommentar om at manden kun er mistænkt er fjernet igen, da han nu er sigtet. 

29-årig anholdt for voldsomt overfald på kvindelig løbe. (Foto: Polfoto)
29-årig anholdt for voldsomt overfald på kvindelig løber. (Foto: Polfoto)

Kinesisk svømmer hyldes på nettet for at bryde tabu

Den kinesiske svømmer Fu Yuanhui hyldes på nettet, efter hun i et interview fortalte, at hun havde ondt i maven, da hun skulle svømme, fordi hun havde fået menstruation dagen før. Det skriver blandt andre The Guardian.

Fu er ved dette års OL blevet kendt for at give nogle fantastiske, teatralske interviews og er blevet lidt af en heltinde i Kina. Især et interview efter 400 meter medley-svømmekonkurrencen har gjort Fu Yuanhui bemærket.

– Jeg mener ikke, at jeg præsterede særlig godt i dag. Jeg svigtede mine holdkammerater, siger Fu Yuanhui til journalisten, imens hun kæmper med tydelige mavesmerter.

Journalisten spørger Fu Yuanhui, om hun har ondt i maven, hvortil svømmeren svarer:

– Det er, fordi min menstruation begyndte i går, så jeg har følt mig særlig træt – men det er ikke en undskyldning, jeg svømmede stadig ikke godt nok.

Kinesisk svømmer hyldes på nettet for at bryde tabu. (Foto: Polfoto)
Fu (yderst tv) hyldes for sin åbenhed omkring menstruation. (Foto: Polfoto)

11 døde i oversvømmelser i Lousiana i USA

Voldsomme vandmasser efter skybrud har resulteret i oversvømmelser, der foreløbig har kostet 11 mennesker livet. Alene fredag faldt der 43 centimeter regn, og siden er katastrofen bare blevet værre. Nu siger vejrprognosen, at oversvømmelserne kan brede sig til andre dele af staten.

Det skriver flere medier, blandt andre DR.

Redningsfolk arbejder i døgndrift for at finde savnede, men indtil videre har myndighederne ikke et præcist overblik over, hvor mange de skal lede efter.

– Vi går fra dør til dør, siger Ed Smith, chef for brandvæsnet i delstatens hovedstad, Baton Rouge.

Han anslår, at redningsaktionen vil vare mindst fem dage mere. Mere end 20.000 mennesker er blevet reddet eller evakueret. 34.000 boliger, forretninger og virksomheder er uden strøm, og der meldes om indbrud i private forladte hjem.

11 døde i oversvømmelser i Lousiana i USA. (Foto: Polfoto)
11 døde i oversvømmelser i Lousiana i USA. (Foto: Polfoto)

snapchat.com/add/mydailyspace

· Mere fra samme kategori ·