Læs også:

Close

Magasin og Copenhagen Fashion Festival har skabt et modeunivers til dig

Annonce  | 

Vær med, når Magasin og Copenhagen Fashion Festival omdanner en gammel transformerstation til ét stort modeunivers. Deltag i events, fashion talks og fashion cinema

Torsdag, fredag og lørdag kan du tage del i modeugen ved at besøge Magasin Du Nord eller Bremerholmen 6 i København, hvor Copenhagen Fashion Festival og Magasin sammen har skabt et modeunivers.

MY DAILY SPACE giver dig overblikket over de mange fede events, der finder sted i Magasin og i den gamle transformerstation – og du behøver ingen fancy invitationer for at deltage!

lulu henckel
Lulu sammen med sin mand Nicolai. Ægteparret står bag webshoppen YouHeShe. (Foto: All Over)

Nedenfor finder du en oversigt over, hvilke events der finder sted de enkelte dage, men alle dage kan du opleve disse fire faste elementer:

1: Beauty Space: Få lagt en smuk makeup

Sted: Magasin Du Nord

Magasin er gået sammen med Max Factor om at danne et beautyområde med blandt andet makeupstation og manicurestand.

2: Se de nye designtalenters arbejde

Sted: Bremerholmen 6

Hvert år bliver der sat fokus på newcomers inden for branchen. I år vil afgangseleverne på designuddannelsen på KADK udstille deres arbejde. Selve formidlingen vil tage udgangspunkt i den måde, de arbejder med design og æstetik.

3: Gårdhave og loungeområde med mad og bøger

Sted: Bremerholmen 6

Slap af i gårdhaven, og få lidt godt til ganen. Gårdhaven vil være indrettet med loungeområde og en bookshop med bøger til inspiration. Skulle du gå hen og blive sulten efter alle dagens aktiviteter, er der mulighed for at købe både mad og drikke hos Café by Cofoco.

4: Fashion showroom

Sted: Bremerholmen 6

Kom og bliv inspireret af looks fra Custommade, DAY Birger et Mikkelsen, 2ND DAY og MbyM. Stylist Lulu Henckel har i samarbejde med de forskellige brands stylet en række looks ud fra sæsonens tendenser og det enkelte brands DNA.

MAGASIN_160526_SHOT06_520_large
Mangler du nyt til undertøjsskuffen, så kom og bliv klogere på Lulus Drawer. Det nye danske brand af lingerie, sleepwear og fashion essentials. (Foto: Magasin)

Enkeltstående events i Copenhagen Fashion Festival & Magasins modeunivers:

Torsdag den 11. august

Kl. 12-15: Magasinlaunch

Sted: Magasin

Få det nye magasin og en iskold fashion limonade ved Bremerholmenindgangen i Magasin.

Kl. 14-18: Lulus Drawer

Sted: Magasin Du Nord

Mød skaberne bag Lulus Drawer i Lingeriafdelingen i Magasin, og hør tankerne og ideerne bag de smukke designs, imens du nyder lækre snacks.

Læs også: Det kan DU lave under den københavnske modeuge

Kl. 15-18: Magasinudgivelse

Sted: Bremerholmen 6

Få fingrene i det helt nye Magasin-magasin, og bliv klogere på, hvilke trends du skal holde øje med i den kommende efterårssæson. Du kan sippe gratis limonade, mens DJ’en spiller op.

Kl. 16-18: Åbningsreception og Ajour launch

Sted: Bremerholmen 6

Kom forbi Bremerholmen til åbningsreception og launch på det nye bloggerunivers Ajour. Der vil være pyntet op med kulørte lamper, levende lys og planter i baggården til Opening Night. Absolut og Pernod-Richard står for lækre sommerdrinks, og Cofoco serverer kanapéer, inden de åbner op for deres pop up-restaurant, alt imens DJ Djuna Barnes vender plader.

stine goya
Er du ikke bange for print og farver, bør du lægge vejen forbi Magasin til Stine Goya launch. (Foto: Polfoto)

Fredag den 12. august

Kl. 12-18: Vice Lipstick-party

Sted: Magasin Du Nord

Du er inviteret til Vice Lipstick-party på dameetagen i Magasin, hvor Urban Decay fejrer den største lancering nogensinde på Kongens Nytorv: En kollektion af 100 nye læbestifter og 50 nye læbeblyanter.

Bliv guidet, og få lagt smukke læber i lige præcis den farve fra Vice-kollektionen, som passer til dig. Begivenheden finder også sted lørdag fra klokken 13 til 18.

Det vil både være friskpresset juice fra The Food Stall, søde sager samt spændende konkurrencer.

Kl. 14: Bag kulisserne hos Magasin Museum

Sted: Magasin Du Nord

Dialog mellem Chris Pedersen og museumsinspektøren for Magasin du Nord Museum, Trine Halle, samt fremvisning af arkiverede kjoler i udstillingen.

Kl. 15-18: Oldschool barbering og Gin&Tonic

Sted: Magasin Du Nord

Har du planer sammen med kæresten, er det slet ikke noget problem. Du kan nemlig parkere ham på herreetagen i Magasin Kongens Nytorv til Oldschool barbering og Gin&Tonic.

Kl. 17: Københavnerstil

Sted: Bremerholmen

Med udgangspunkt i et helt nyt program på DR K med Chris Pedersen som vært og moderator på både program og efterfølgende debat.

chris pedersen
Chris Pedersen er fast inventar under modeugen og agerer til daglig tv-vært og modeekspert for DR K. (Foto: Polfoto)

Lørdag den 13. august

Kl. 11: Vækstlaget i den danske modebranche

Sted: Bremerholmen 6

Moderator Chris Pedersen taler med Magrete Dal m.fl. om morgendagens stjerner på den danske modebranchehimmel.

Kl. 12-14: Stine Goya til Shop Launch

Sted: Magasin Du Nord

Læg vejen forbi Magasin, hvor Stine Goya byder velkommen til den nye shop og viser sin nye kollektion frem. Der vil være lyserøde balloner og bobler og mulighed for at vinde et gavekort på 3.000 kroner til shoppen.

Kl. 13: Modemagasinet

Sted: Bremerholmen 6

Et udvalgt modepanel diskuterer fremtiden for det trykte modemagasin i Instagrams tidsalder. Panelet består af Ane Lynge-Jorlén, Moussa Mchangama (Cover) og Camilla Frank (Fashion Post).

Kl. 13-18: Vice Lipstick-party

Sted: Magasin Du Nord

Du er inviteret til Vice Lipstick-party på dameetagen i Magasin, hvor Urban Decay fejrer den største lancering nogensinde på Kongens Nytorv: En kollektion af 100 nye læbestifter og 50 nye læbeblyanter.

Bliv guidet, og få lagt smukke læber i lige præcis den farve fra Vice-kollektionen, som passer til dig.

Det vil både være friskpresset juice fra The Food Stall, søde sager samt spændende konkurrencer.

Kl. 15: Makeup trends AW16 direkte fra catwalken

Sted: Bremerholmen 6

How to get the look: Med fokus på tre tendenser inden for makeup og med udgangspunkt i video fra catwalken, som bliver vist på scenen, får tre modeller lagt forskellige makeup-looks.

mydailyspace-facebook-logo-400x331

· Mere fra samme kategori ·