Læs også:

Close
jennifer lopez 2

Jennifer Lopez er blevet single

Underholdning  | 

Jennifer Lopez når ikke at fejre femårsdag med (nu eks)kæresten. Parret er nemlig gået fra hinanden

Der er sjove, men usandsynlige rygter, og så er der dem, du formentlig godt kan stole på. Magasinet People er kendt for oftest kun at bringe nyheder fra sidste kategori, så den er vist god nok: Jennifer Lopez er blevet single.

Om hun også er klar til at mingle, melder historien intet om (endnu), men en kilde bekræfter, at Casper Smart ikke længere hænger ud i Jennys blok.

– Jennifer og Casper er gået fra hinanden. De har ikke været sammen i et par uger. Der var ikke noget drama, og de skiltes på god fod – det fik bare en naturlig afslutning, siger en insider til People.

– De vil forblive venner og de ses, men de er ikke sammen. Det var meget venskabeligt.

(Foto: All Over)
(Foto: All Over)

Hvorfor slog Jennifer Lopez og Casper Smart op?

Jennifer Lopez, 47, og Casper Smart, 29, har datet siden november 2011, så man kan snildt kalde det enden på en æra. De to har dog været on/off før, blandt andet efter nogle historier om utroskab med transkønnede, så muligheden for en genforening forelægger selvfølgelig.

Ifølge gossipsitet TMZ var det dog JLo, der endte forholdet – og er meget afklaret – mens Casper Smart, som er danser og skuespiller (og især god til det første), efter sigende nægter, at de er gået fra hinanden.

Jennifer Lopez and Casper Smart
Jennifer Lopez og Casper Smart til premiere på Hamilton 9. juli i år. (Foto: All Over)

Sladdersitet har talt med en kilde, som mener at vide, at bruddet simpelthen skyldes, at Casper Smart droppede at tage til en begivenhed med Jen, fordi han hellere ville hænge ud med en af sine venner:

– JLo var rasende og endte forholdet uden videre – hun sagde bare: “Vi er færdige”.

Vi følger spændt med for at se, om historien udvikler sig …

Jennifer Lopez er angiveligt godt på vej videre efter Casper Smart. (Foto: All Over)
Jennifer Lopez er angiveligt godt på vej videre efter Casper Smart. (Foto: All Over)

https://www.facebook.com/mydailyspace

· Mere fra samme kategori ·