Læs også:

Close
frisure

Inspiration: Få de flotte frisurer fra Instagram

Skønhed  | 

De fleste af os har nok set mindst en misundelsesværdig frisure i vores instagram feed. Bliv inspireret, og lær at sætte håret uanset din hårlængde

Til dig med langt hår

Fine fletninger

Med langt hår er mulighederne mange, og man kigger misundeligt på alle de flotte frisurer på de sociale medier, men hvordan gør de? I denne video bliver du guidet til fire (fem) forskellige updos med fletninger.

Hold håret væk fra ansigtet – på en pæn måde

Når man træner, er det altid rart at have håret væk fra ansigtet. Fancy Hair guider dig til 15 forskellige frisurer, der både kan holde til høj aktivitet og få dig til at se lidt bedre ud, imens du brænder kalorier af. Vi mener dog, at de kan bruges til en hver anledning.

Læs også: MY DAILY SPACE guider: Få Nicole Richies farverige hårlook

Til dig med mellemlangt hår

Fransk fletning i nakken

Den franske fletning i nakken har været svær at undgå på Instagram og Pinterest. I denne video viser vloggeren Malibu, hvordan du kan få den fedeste messy bun med fletning i nakken. #hairgoals

Fransk fletning i siden

Hun laver simpelthen så fede frisurer, at vi er nødt til at uploade to! Her bliver du guidet til endnu en messy Instragram-klassiker, som slet ikke krævet så langt hår, som man skulle tro.

frisure
Imponér veninderne med en flot frisure eller invitér dem over, så I kan sætte hår på hinanden. (Foto: All Over)

Til dig med kort hår

Fletninger til pagehår

Det ser skidegodt ud med pagehår, og man beslutter sig for at klippe de lange lokker af, men hvad stiller man så op med det korte hår, der knap nok kan nå med i en hestehale? I denne video kan du se to hurtige og nemme frisurer, som både fungerer til hverdag og fest.

Læs også: Få looket: 5 stjerner med smukt pagehår

Simpelt hår, der ser kompliceret ud

Jeg har selv haft kort hår og syntes ikke, at jeg havde mange muligheder, men efter jeg har set disse videoer, må jeg indrømme, at jeg tog fejl. Her er tre frisurer, der vil give dig lyst til at blive korthåret.

snapchat.com/add/mydailyspace

· Mere fra samme kategori ·