Læs også:

Close
hyldest celeste barber instagram

En hyldest til Celeste Barber – Instagrams sjoveste kendisparodist

Underholdning  | 

Der er en grund til, at internettet nu i to år er gået helt amok over Celeste Barber. Hun er sjov, hun er ægte – og så giver hun os meget mindre ondt i selvværdet

Forestil dig Bridget Jones. Bare sjovere. Celeste Barber er mindst lige så kikset, klodset og jordbunden, når hun lægger det ene uretoucherede, ægte og relaterbare billede efter det andet på Instagram. Forskellen er bare, at hun gør grin med de kendte, mens hun gør det.

I Hollywood gøres der en dyd ud af at opretholde en perfekt facade ikke mindst på de sociale medier, men mange af de populære uploads har obskure motiver og positioner, som fans overser, når de dobbeltapper billederne fra deres idoler. Heldigvis har vi Celeste Barber til at bringe dem frem i lyset og vise, at stjernerne lægger de latterligste ting på Insta.

Det vil vi gerne hylde hende for.

Celeste Barbers bedste parodier:

Først da vi så Celestes fortolkning af dette scenarium, gik det op for os, hvor unaturlig Giselle Bündchens posering er. Eller er det bare os, der vågner op til nogle helt, helt andre taggede billeder dagen efter en bytur?

Kim Kardashian Wests famøse fotoshoot, hvor hun poserede i kødfarvet undertøj på en byggeplads. Vi forstod det ikke dengang, og vi forstår det ikke nu. Til gengæld tror vi rent faktisk, at vi foretrækker Celeste Barbers version, hvis vi nu skulle vælge.

Celeste Barber understreger, hvor lidt billedet af Rita Ora egentlig giver mening. For at være fair skal vi måske også lige nævne, at det er kendisfotografen Terry Richardson, der står bag. Det forklarer under alle omstændigheder nøgenheden. Så mangler vi bare ideen bag resten …

Forskellen på Kim Kardashian Wests sovekammerbillede og Celeste Barbers? Det første er formentlig taget fem sekunder før Kims maid blev tilkaldt for at skifte de kaffegennemblødte lagner, og det andet portrætterer virkeligheden hjemme hos os. #Backrolls.

Vi er i skrivende stund to på redaktionen, der har denne frisure. Plus sorte læderjakker og sneakers. #Lemmings

Vi kan godt selv se det.

Who are we kidding: Mr. Bean er vores ægte spirit animal. Sidst vi mindede om Kate Moss, var det, fordi vi havde glemt at rede hår eller var iført gummistøvler – der mindede vi dog stadig mest om Mr. Bean. Det er sandheden, og den kan gøre ondt, men vi vælger at omfavne vores realness ligesom Celeste.

– Nicki,må jeg ikke tage et billede af dig?

– Vent! Jeg skal lige vise mine armhuler.

#Instafake og #instareal. Vi ville gerne have været med bag kameraet hos Celeste Barber her. Nåh ja, og egentlig også hos Gigi Hadid og Zayn Malik – men det er nok lige tanden kedeligere.

Celeste Barber er meget mere end en komiker

Javist, hun er kendt for at lægge stakkevis af humoristiske billeder som ovenstående på nettet, men Celeste Barber kan meget mere end det. Udover at være underholdende, sender komikerens uploads et meget vigtigt budskab: Instagram er ikke ægte. Medierne skriver ofte om, at kroppene på de sociale medier ikke er naturlige, og Celestes billeder understreger, at situationerne heller ikke er det.

Instagram er en unaturlig virkelighed. Vi elsker den! Men Celeste Barber minder os om, at vi ikke skal sammenligne vores virkelige selv med den.

Tjek Celeste Barbers Instagram og Facebook ud, hvis du ikke allerede har gjort det (seriøst, du har da internet, ikke?) – du vil ikke fortryde det!

mydailyspace-facebook-logo-400x331

· Mere fra samme kategori ·